22
November
8:30 — 13:30
BankInvest, Bredgade 40, København K, 1260
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Til årets tredje netværksmøde vil vi få indblik i ét af netværksmedlemmernes dagligdag, samt i fællesskab diskutere og danne rammerne for netværkets fremtid. Vi synes, at det er vigtigt, at vi løbende diskuterer netværkets værdier og formål. Hvor vil vi hen? Hvad skal netværket give os? 

For at få det bedste udgangspunkt for præsentationen og dagens diskussion, vil vi starte med en bordet rundt og skabe overblik over, hvilke kompetencer netværket på stående fod besidder.

Derefter vil Jakob Møller Petersen i to indlæg dele ud af sine holdninger, viden og erfaringer. Første indlæg om selectors rolle: Hvilke (typer af) investeringsmæssige beslutninger ligger til grund for slut-investors afkast? Hvad er Selectors rolle i den sammenhæng og i værdikæden generelt? Andet indlæg med udgangspunkt i BankInvests filosofi og proces for selection om selction processen fra A til Å.

Afslutningsvis vil vi have en åben diskussion om netværkets fremtid: Hvor vil vi hen med netværket? Hvad kan/bør netværket give os? Hvilke kompetencer skal netværket rumme og udvikle?

Det er besluttet at invitere potentielle medlemmer med denne gang, så hvis du har en god profil i ærmet, som kunne passe godt ind i netværket, må du meget gerne sende dit forslag til ditte@finansforeningen.dk.

Kontakt gerne et af udvalgsmedlemmerne eller sekretariatet, hvis du har gode idéer til emner, afholdelse af møder eller lignende.

Jakob Møller Petersen, Søren Kragh, Niels Møller Christensen & Kristoffer Fabricius Birch

Kun for medlemmer af Fund & Manager Selection netværket

Medlemskab koster kr. 4500 ekskl. moms p.a. for to heldagsmøder og en årlig middag.
Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA CE credit hours

CFA Society Denmark has determined that this program qualifies for ​2.0 CE credit hours. If you are a CFA Institute member, CE credit for your participation in this program will be automatically recorded in your CE tracking tool.

Details

Date:
22. November 2017
Time:
8:30 - 13:30
Event Category: