25
August
13:30 — 17:00
Kosmopol, Fiolstræde 44
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Vi byder hermed velkommen til Alternatives netværksmøde 2020-III

Tema: Private Equity Performance

Netværksdagen bliver på mange områder lidt anderledes end normalt, men alligevel ikke. Det er nemlig lykkedes at lande to meget stærke profiler indenfor Private Equity, Professor Steven Neil Kaplan fra University of Chicago Booth School of Business og Ludovic Phalippou, Professor of Financial Economics at Saïd Business School, University of Oxford.

Udgangspunktet er, at mens globale investorer har øget deres allokering til alternative investeringer markant i de seneste år, har der været modstandere af denne tendens, der hævder, at private equity ikke tilføjer værdi til en portefølje, især på risikojusteret basis og efter fees.

Det er på den baggrund, at de to kapaciteter er inviteret – for at give os en bedre forståelse af fordele og ulemper ved private equity-investeringer, og om afkastene retfærdiggøre kompleksiteten og illikviditeten indenfor aktivklassen.

Dagens program

13:30 Networking, forplejning og registrering

14:00 Optakt og refleksioner til Private Equity indlæggene, ordstyrer Christian Kvorning, CFA, CAIA

14:50 Introduktion, Michael Albrechtslund, direktør i Finansforeningen/CFA Society Denmark

15:00 An Inconvenient Fact: Private Equity Returns & The Billionaire Factory + Q&A, Ludovic Phalippou, Professor of Financial Economics at Saïd Business School, University of Oxford

15:25 Have Private Equity Returns Really Declined? + Q&A, Steven Neil Kaplan, University of Chicago Booth School of Business

15:50 Paneldebat, moderator Christian Kvorning, CFA, CAIA, Senior Partner hos Danske Private Equity

16:10 Debat & refleksioner, værdiansættelse af Alternativer under Covid-19, Bordet Rundt

17:00 Tak for i dag

Vigtigt

Private Equity delen er som udgangspunkt integreret i netværksdagen, men qua emnet og at to så stærke Private Equity profiler har sagt ja til at deltage, har vi har valgt at gøre PE-delen til et åbent arrangement. Det betyder, at PE-delen annonceres og livestreames bredt overfor dels Finansforeningens medlemmer og dels CFA Societies i Tyskland, Frankrig, Holland og hele Norden. Flere Societies kommer formentlig ombord.

Alle i netværket kommer derfor til at opleve private equity indlæggene via storskærm og med mulighed for at stille spørgsmål undervejs, på lige fod med webinardeltagerne.

Bemærk:

En vigtig del af netværksmødet, er de rapporter som præsentationerne bygger på. Dem anbefaler vi, at du downloader og læser inden arrangementet.

Steven Kaplan: Have Private Equity Returns Really Declined?

Ludovic Phalippou: An Inconvenient Fact: Private Equity Returns & The Billionaire Factory

Kun for medlemmer af Alternatives netværket

Medlemskab koster årligt kr. 4.500,00 eksl. moms.
Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL Credits
If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 3 PL credits for your participation in this meeting.

Details

Date:
25. August 2020
Time:
13:30 - 17:00
Event Category: