22
January
12:30 — 16:45
Nykredit, Auditoriet, Kalvebod Brygge 1-3, København V, 1560
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

NETVÆRKSMØDET ER AFLYST! Vi arbejder på at finde en ny dato for gennemførsel.

I det nyoprettede DEI netværk sætter vi på årets første netværksmøde fokus på Inklusion  – hvad betyder det, og hvorfor er det vigtigt?

På netværksmødet vil du høre mere fra Pia Kirk, D&I ekspert hos Nordea, om Nordeas arbejde med inklusion og hvilke tiltag, de har foretaget sig. Indlægget kommer til at handle om, Matas arbejde med diversitet og går tæt på, hvordan et internt fokus på diversitet og mangfoldighed, samt arbejdet med at skabe en inkluderende virksomhedskultur, har haft en stor effekt, både internt for medarbejderne og eksternt, for både samarbejdspartnere og kunder.

Du vil høre fra Rikke Wolff, CSR, HR & Kommunikationsdirektør hos Matas, hvordan Matas’ arbejde med at skabe en inkluderende virksomhedskultur, har haft en stor effekt, både internt for medarbejderne og eksternt for samarbejdspartnere og kunder. Hvordan går man fra PowerPoint til actions?

Sidst men ikke mindst vil Betina Dam Hansen, DEI konsulent hos Implement Consulting Group fortælle, hvad forskningen siger og give konkrete bud på veje at gå, baseret på deres erfaringer som konsulenter for mange forskellige virksomheder. Som konsulenter oplever Implement, at mange organisationer gerne vil sætte diversitet og inklusion på den strategiske dagsorden. Der findes ikke én simpel aktivitet, der kan løse dette ”wicked problem”, og det kan være svært at vide, hvilke initiativer, der reelt har en effekt. Hovedpointerne vil kredse om at forstå, hvordan in- og eksklusion sker i organisationer, samt hvordan stereotyper påvirker arbejdsmiljøet.

Efter indlæggende vil vi have en netværksdebat med udgangspunkt i dagens indlæg.

Da netværket er helt nyt, slutter vi eftermiddagen af med en fælles snak om, hvad netværksmedlemmerne gerne vil med det nye netværket.

Program

12:30
Registrering, networking og sandwich
13:00
Velkommen og introduktion af dagens program
13:05
Den inkluderende virksomhedskultur – og hvad det har betydet for Matas medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere
Rikke Wolff, CSR, HR & Kommunikationsdirektør, Matas
13:45
D&I i Nordea
Pia Kirk, D&I ekspert, Nordea
14:25
Kaffepause
14:55
Den inkluderende arbejdsplads; hvordan sker in- og eksklusion i organisationer?
Betina Dam Hansen, DEI konsulent hos Implement Consulting Group
15:35
Netværksdebat med udgangspunkt i dagens emne
16:20
Hvad vil vi gerne med vores nye netværket?
16:40
Afrunding og tak for i dag

Talere

Rikke Wolff

Matas

Rikke Wolff har arbejdet med ledelse og HR i over 20 år, hos virksomheder som Telia, Irma og Coop. Som CSR, HR og Kommunikationsdirektør i Matas har hun stået i spidsen for at sætte diversitet på dagsorden, og implementere organisatoriske ændringer og tiltag, for at støtte diversitet og inklusion i Matas’ arbejdsstyrke. Rikke har siden sin start hos Matas stillet sig i front i Pride ugerne, når Matas har sat fokus på deres medarbejderes historier om at være en del af LGBTQ+ miljøet. For Rikke er det nemlig afgørende at vise at ledelsen går forrest for at skabe en virksomhedskultur med plads til at være den man er.

Se LinkedIn profil

Pia Kirk

Nordea

Pia Kirk har siden 2004 været en del af Nordea. Pia har de sidste 11 år arbejdet med en bred agenda inden for HR – blandet andet som partner for HR Direktøren, rekruttering mm. De seneste 3 år har Pia været en del af D&I teamet, hvor hendes arbejde er koncentreret om diversitet og inklusion for Nordea, kunderne samt samfundet i sin helhed. I september 2023 er Pia certificeret som Diversity & Inclusion Facilitator & Advisor hos Courage Institute.

Se LinkedIn profil

Betina Dam Hansen

Implement Consulting Group

Betina samarbejder til dagligt med både danske og globale organisationer omkring DEI. Hun har tidligere haft det strategiske ansvar for DEI agendaen hos Danske Bank som Chief D&I Officer. Hun har studeret organisationspsykologi og derfor er hendes tilgang til DEI præget af spændingsfeltet mellem individ og organisation.

Se LinkedIn profil

Kun for medlemmer af DEI netværket.

Medlemskab koster årligt kr. 5.000 ekskl. moms.

Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL Credits
If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 3.00 PL credits for your participation in this meeting.

Details

Date:
22 January
Time:
12:30 - 16:45
Event Category: