20
January
14:00 — 15:55
Online
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Partnerskaber mellem Fintechs og etablerede finansvirksomheder har vundet frem i de senere år. Hvordan kan partnerskaber blive en reel kommerciel succes for etablerede spillere? Kan de bidrage til innovation og forbedret PnL eller er det bare adgang til funding for Fintechs, og en vej til at kunne sætte ”hak ved fintech-satsning” i årsrapporten for de etablerede spillere? Hvilke fordele og faldgruber ved partnerskaber I bør overveje i din virksomhed!

Thomas Krogh Jensen, CEO hos Copenhagen Fintech vil dele deres vigtigste indsigter og erfaringer om partnerskaber fra arbejdet med opstartsvirksomheder og den etablerede finansielle sektor de seneste fire år.

Søren Nielsen, Kommerciel Direktør hos den danske fintech Subaio, vil fortælle om hvordan de har integreret med otte forskellige banker. Heriblandt Nordea, Lunar og ABN AMRO. Få indsigt i, hvad både fintechs og finansielle institutioner skal være opmærksomme på før, under og efter en integration for at partnerskabet bliver en succes.

Hør Rasmus Søegaard Løfstrøm, Innovation & Partnership Lead hos Topdanmark. I forsikrings- og pensionsbranchen følger man tæt den digitale og regulatoriske udvikling i banksektoren. Topdanmark vil være på forkant med udviklingen og er midt i en ambitiøs strategisk transformation med nyt kernesystem, implementering af Salesforce og udvikling af nye digitale services som et kerne fokusområde. Men det kan være svært selv at udvikle digitale løsninger, når organisationen står midt i store IT-transformationsprogrammer. Derfor har Topdanmark arbejdet struktureret med partnerskaber som en motor for innovation og nye app’s til kunderne.

Rasmus deler sine erfaringer med:

  • Topdanmarks partnerskabsstrategi (startups/scaleups)
  • Hvordan man via partnerskaber tester og validerer nye værditilbud og forretningsmodeller
  • Forskellige eksekveringstilgange for forskellige typer af partnerskaber
  • og om Heap – en corporate venture fokuseret på digital pension til Gig economy. I en partnermodel mellem Topdanmark og Rainmaking.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til talerne.

Mødet holdes online, og der er tilmeldingsfrist samme dag kl. 13:00.

Program

14:00 Velkomst og introduktion til dagens program
Michael Albrechtslund, Direktør, Finansforeningen/CFA Society Denmark
14:05 Ecosystem perspective on partnerships
Thomas Krogh Jensen, CEO, Copenhagen Fintech
14:40 Case study: Sådan har Subaio integreret med otte forskellige banker
Søren Nielsen, Kommerciel Direktør, Subaio
15:15 Corporates x startups = innovation2
Rasmus Søegaard Løfstrøm, Innovation & Partnership Lead, Topdanmark
15:50 Afsluttende bemærkninger og tak for i dag

Talerne

Thomas Krogh Jensen
Copenhagen Fintech

Thomas is CEO of Copenhagen FinTech – a leading FinTech Hub in the global financial services industry supporting and catalyzing the next era of technology-led corporate and startup innovators.

He has extensive experience of leadership and management in large national and global organisations on a senior level and has practiced leadership (from mid
to senior management) in a “change management” context. Whether operational or strategic, the keywords have been management of significant changes along with the ability to execute and transform strategies into everyday actions.

Søren Nielsen
Subaio

Søren Nielsen er den nuværende kommercielle direktør for Subaio, hvor han har stået i spidsen for adskillige partnerskaber med banker. Han er tidligere adm. direktør og founder i fintech-virksomheden ERNIT, der ligeledes arbejdede med integrationer og partnerskaber med den finansielle sektor. Før det var han chefredaktør for magasinet Penge & Privatøkonomi.

Rasmus Søegaard Løfstrøm
Topdanmark

Rasmus har med sin baggrund indenfor teknologi og finans, en bred indsigt i den strategiske og teknologiske udvikling i den finansielle sektor. Startende som IT-udvikler har Rasmus siden haft ledende roller indenfor strategi, forretningsudvikling, innovation og partnerskaber i Nordea, BEC og nu Topdanmark. De seneste par år har fokusset dog særligt været på det voksende globale fintech økosystem, som driver for innovation og vækst i den finansielle sektor.

Mødet er arrangeret af foreningens Fintech udvalg.

Priser

Premium-medlem: Gratis

Basis-medlem: Gratis

Studerende-medlem: Gratis

Ikke-medlem: kr. 1.200

Læs om fordelene ved medlemskab af Finansforeningen og meld dig ind her.

CFA PL credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2.00 PL credits hours for your participation in this meeting

Details

Date:
20. January 2021
Time:
14:00 - 15:55
Event Category: