19
June
10:30 — 12:00
Pædagogernes Pension
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

COVID-19-krisen afslørede store sårbarheder i de globale sundhedssystemer, i de finansielle markeder og har påvist skrøbelige sammenhænge mellem globaliserede supply chains. Alligevel synes bæredygtige investeringer med høje ESG-score, at klare sig relativt godt.

På den baggrund har vi opfordret Nils Lodberg, Chief Portfolio Manager og Kevin Hellegård Nielsen, CFA, portfolio manager – begge fra BankInvest og Pelle Pedersen, Chief Impact & Growth hos DoLand, til at diskutere deres data findings og årsagerne til disse fund samt, at perspektiverer over de fremtidige implikationer for ESG-investeringer.

Ydermere har vi inviteret Daniel Patterson, Head of Danish Equities hos SEB og medlem af Finansforeningens ESG Integrationsnetværk og Regnskabsudvalg til, at facilitere og moderere paneldebatten.

Som altid, vil der være rig mulighed for at kommentere og stille spørgsmål.

Tilmeldingsfrist er fredag den 19. juni kl. 09:30.

Program

10:30 Velkomst og instruktioner
Peter Harrington, Finansforeningen/CFA Society Denmark
10:35 ESG og data findings fra COVID-19 – incl. Q&A
Nils Lodberg og Kevin Hellegård Nielsen, CFA, begge er fra BankInvest
11:05 ESG og de langsigtede perspektiver fra COVID-19 – inkl. Q&A
Pelle Pedersen, DoLand
11:35 Panel diskussion med Q&A – moderator
Daniel Patterson, Head of Danish Equities, Portfolio Manager, SEB
11.55 Afsluttende kommentarer

Talerne

Nils Lodberg
Chief Portfolio Manager, BankInvest

Nils Lodberg er Chefporteføljeforvalter for globale aktier hos BankInvest. Ud over ESG, er hans fokusområder indenfor faktorinvestering, kreditobligationer og Alternativer. Inden skiftet fra SEB til BankInvest i 2019, bestred han stillingen som Head of Risk Assets hos SEB fra 2016 til 2019. Nils har ligeledes været chef for SEB Pensions aktieafdeling, er tidligere porteføljeforvalter og har arbejdet med udvikling af kvantitativ analyse. Nils er uddannet Cand. Merc. i Finansiering fra Aarhus Universitet og har i en kort årrække studeret ved University of New South Wales, Australien.

Kevin Hellegård Nielsen
Portfolio Manager, BankInvest

Kevin Hellegård Nielsen, CFA, har siden 2019 været ansat som porteføljeforvalter indenfor globale aktier hos BankInvest. Hans primære fokusområder er generel økonomi, sektoranalyse og porteføljekonstruktion. Før sin tid i BankInvest var han i perioden 2014-2019 ansat hos Goldman Sachs, dels som associate og dels som sektoranalytiker indenfor råvaresektorerne. Kevin er uddannet Cand. Merc. i Regnskab og Finansiering fra CBS og har en International Master of Business Administration (regnskab og finansiering) fra University of South Carolina. Kevin er desuden CFA charterholder.

Pelle Pedersen
Chief Impact & Growth, DoLand

Pelle Pedersen har arbejdet med bæredygtige investeringer siden 2012, hvor han bl.a. har været chef for bæredygtige investeringer i pensionskassen PKA. Han er i dag en del af det danske fintech startup, DoLand, som er en robo advisor platform, der tilbyder retail segmentet at investere bæredygtigt. Pelle er uddannet Cand. Jur. fra Københavns Universitet og har undervist i Impact Investing ved CBS. Han er desuden medlem af Forum for Bæredygtig Finans under Finans Danmark.

Daniel Patterson, CFA – Moderator
Head of Danish Equities, SEB

Daniel Patterson, CFA, blev ansat som Portefølje Manager for Danske Aktier i SEB tilbage i november 2016. Forinden var han Senior Portefølje Manager i Danske Capital’s Danske Aktier fond (2014-2016), og før da var han aktieanalytiker i SEB (2009-2014) og i Danske Bank (2006-2009). Daniel holder en M.Sc. i finansiering fra Århus handelsskole og er CFA charterholder.

Mødet er arrangeret af Finansforeningen/CFA Society Denmark.

Priser

Premium-medlem: Gratis

Basis-medlem: Gratis

Studie-medlem: Gratis

Ikke-medlem: 500 kr.

CFA CE Credit Hours

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 1.25 CE credit hours for your participation in this meeting

Details

Date:
19. June 2020
Time:
10:30 - 12:00
Event Category: