18
November
All Day

Loading Events
  • This event has passed.

FSR – danske revisorer, Nasdaq Copenhagen og Finansforeningen/CFA Society Denmark inviterer til morgen- og eftermiddagsmøde den 18. november om den frivillige guide til ESG-hoved- og nøgletal i Odense og Århus

Finansforeningen/CFA Society Denmark, Nasdaq Copenhagen og FSR – danske revisorer har lanceret 15 ESG-hoved- og nøgletal, som virksomheder med fordel kan bruge i deres ESG-rapportering. Der gives konkrete metoder til, hvordan du kommer frem til nøgletal inden for miljø/klima, det sociale område og inden for god selskabsledelse. Alle tre organisationer anbefaler virksomheder at afrapportere på disse tal, så investorer og analytikere kan bruge tallene til at screene potentielle investeringer.

Kom og vær med til at tage ESG-rapportering til et højere niveau, når vi den 18. november sætter fokus på ESG-nøgletal og ESG-agendaen generelt.

Lokationer 

ODENSE

Tid: 18. november – 9:00 – 11:00 – registrering fra 08.30
Sted: Vandcenter Syd, Sankt Jørgens Gade 213, 5000 Odense
Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig, da der er begrænset deltagerantal. Find program og tilmeld dig her til arrangementet i Odense.

ÅRHUS

Tid: 18. november – 14:00 – 16:00 – registrering fra 13.30
Sted: EY, Værkmestergade 25, 8000 Århus
Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig, da der er begrænset deltagerantal. Find program og tilmeld dig her til arrangementet i Århus.

Direktør i Finansforeningen/CFA Society Denmark, Michael Albrechtslund, ser store perspektiver i, at investorerne og andre kan sammenligne virksomhedernes ESG-data på tværs:

”Vi opfordrer til, at ESG-nøgletallene integreres i årsrapporten, som stadig er den vigtigste informationskilde om selskaber for investorer og analytikere. Når virksomhederne bruger ESG-nøgletallene, får investorer og analytikere et nyt redskab til at sammenligne virksomhedernes indsats og udvikling i forhold til at opføre sig ansvarligt. Alle større selskaber bør for fremtiden vurdere, hvilke af de 15 nøgletal, der giver værdi for selskabet og eventuelt supplere med andre ESG-nøgletal, som er væsentlige for at forstå virksomhedens ESG-aftryk.”

Deltagelse

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset deltagerantal.

Inviter gerne kolleger og samarbejdspartnere, der kunne have interesse i at deltage i Odense eller Århus.

Details

Date:
18. November 2019
Event Category: