05
May
15:30 — 17:15
Matrikel1, Gammel Strand 28, København K, 1202
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Eventyrbørsen First North

– fra et investor- og dermed et afkastperspektiv

Hybridmøde, fysisk og online deltagelse.

Hvordan står det til med den danske børskultur? Hvad skal der til for at tiltrække risikovillig kapital til de små og mellemstore virksomheder på den danske børs? Alt det og meget mere kan du får svar på, når Finansforeningen i samarbejde med Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder inviterer til eventet ”Eventyrbørsen First North – fra et investor- og dermed afkast perspektiv” den 5. maj kl. 15:30 hos Børsen.

Adjungeret professor, Søren Hougaard, sætter i FinansInvest artiklen “Eventyrbørsen First North” fra april 2022 fokus på de 42 børsselskaber, der rejste kapital på vækstbørsen First North i Danmark i årene 2017-2021. Det sker ud fra et investor- og dermed et afkastperspektiv:

Gik det som lovet og forventet?

Det korte svar er ”nej”. Skuffelserne dominerer, og de nye aktionærer trak Sorteper. Artiklen stiller følgelig spørgsmålet: ”hvorfor?”.

Den indrammer en sandsynlig forklaring og konkluderer, at fortsat tillid til First North vil kræve en ny og mere effektiv kvalitetssikring af børskandidaterne kombineret med mekanismer, der kan dæmpe fristelsen til moralsk hasard blandt de centrale interessenter.

Søren Hougaard præsenterer sin artikel og analyse, og  redaktør hos Bootstrapping.dk vil efterfølgende moderere en paneldebat med følgende personer:

Taler

Søren Hougaard

Partnerkapital

Søren Hougaard er investor, iværksætter, virksomhedsleder og -ejer. Søren Hougaard var adjungeret professor på CBS i perioden 2003-2015 og har siden 2017 været adjungeret professor på Aalborg Universitet.

Se LinkedIn profil her

Deltagelse

Deltagelse er gratis for medlemmer af Finansforeningen, både ved fysisk* og online deltagelse.

Læs om fordelene ved medlemskab af Finansforeningen og meld dig ind her. Vi afholder 20-30 arrangementer om året, så pengene er hurtigt tjent ind.

*Der er et begrænset antal pladser til fysisk deltagelse.

CFA PL credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 1.75 PL credits for your participation in this meeting.

Vi afholder dette arrangement i samarbejde med Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder (FBV).

Details

Date:
5. May 2022
Time:
15:30 - 17:15
Event Category: