10
February
16:00 — 18:00
Finans Danmark, Amaliegade 7, København K, 1256, Denmark
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Hvordan har finanssektoren udviklet sig over tid – og hvilken rolle spiller den i samfundet? Er den for lille, for stor, og hvordan ser det ud med konkurrencen?

Alt det og meget mere kan du får svar på, når Finansforeningen i samarbejde med Finans Danmark, inviterer til eventet ”Fakta og fordomme om finanssektoren” torsdag den 10. februar kl. 16.00 hos Finans Danmark og online.

Eventet indledes med et oplæg af Michael Møller, professor fra CBS og medforfatter på den nye bog ”Fakta Og Fordomme Om Finanssektoren” fra 2021.

Oplægget vil blive efterfulgt af en politisk debat med en række repræsentanter herunder Christian Schultz, formand for Konkurrencerådet, Lisbeth Bech-Nielsen fra SF, Mona Juul fra Det Konservative Folkeparti og Ulrik Nødgaard fra Finans Danmark.

Finans Danmark og Finansforeningen følger COVID-19 retningslinjerne tæt. Vi håber, at arrangementet kan afvikles fysisk. Efter programmets afvikling kl. 17.30 inviterer vi på lidt tapas og netværk. Skulle det ikke være muligt at mødes fysisk vil arrangementet blive omdannet til et virtuelt arrangement. Så tøv ikke med at tilmelde dig!

Program

16.00 Ulrik Nødgaard, administrerende direktør i Finans Danmark byder velkommen
16.10 Oplæg ved professor Michael Møller
16.45 Paneldebat
17.30 Let anretning og netværk

Arrangementet er arrangeret i samarbejde med Finans Danmark.

Deltagelse 

Det er gratis at deltage i arrangementet. Tilmeldingsfrist er den 8. februar.

Vi har oplevet stor interesse for deltagelse. Derfor er det nu også muligt at tilmelde sig til at deltage virtuel. Du kan vælge, om du vil deltage fysisk eller virtuelt, når du tilmelder dig.

Læs om fordelene ved medlemskab af Finansforeningen og meld dig ind her. Vi afholder 20-30 arrangementer om året, så pengene er hurtigt tjent ind.

CFA PL credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 1,5 PL credits hours for your participation in this meeting

Details

Date:
10. February 2022
Time:
16:00 - 18:00
Event Categories:
,