12
January
15:30 — 22:00
Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, 1577 København V
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Finansanalytikerforeningens Nytårsmiddag 2011

Sæt allerede nu X i kalenderen for Finansanalytikerforeningens Nytårsmiddag den 12. januar 2011, hvor Nils Smedegaard Andersen, A.P. Møller-Mærsk, Niels B. Christiansen, Danfoss, og Thomas Hofman-Bang, NKT, vil give deres bud på hvordan selskaberne agerer under stor usikkerhed om den langsigtede vækst.

Hvordan agerer selskaberne under stor usikkerhed om den langsigtede vækst

Virksomhedernes regnskaber viser i 2010 en markant fremgang i indtjeningen efter et dyk i 2009, og der er mange tegn på, at vi er ved at manøvrere os ud af finanskrisens negative efterdønninger. Samtidig offentliggøres imidlertid løbende indikatorer og prognoser, der peger i retning af, at disse efterdønninger kan blive langvarige og føre til en lang periode med lavvækst.

Vi har inviteret topcheferne Nils Smedegaard Andersen, Niels B. Christiansen og Thomas Hofman-Bang fra tre af Danmark største virksomheder, A.P. Møller – Mærsk, Danfoss og NKT, til at redegøre for, hvordan de agerer under denne ekstraordinært store usikkerhed.

Med afsæt i de tre taleres egne udfordringer vil de lægge op til en debat med fokus på de globale og nationale vækst- og rammebetingelser og deres virksomheders strategifastlæggelse under overnormal usikkerhed om den fremtidige økonomiske vækst.

Nytårsmiddagen har udviklet sig til stedet, hvor aktørerne i den danske finansielle sektor ved starten af det nye år mødes på tværs af institutioner for at sætte fokus på og debattere de aktuelle emner, der rører sig i og omkring sektoren. Det er samtidig stedet, hvor Finansanalytikerforeningens Informationspris uddeles.

Vi ser frem til at gentage mange års succes med tankevækkende indlæg fra centralt placerede aktører – efterfulgt af en levende debat i panelet og med mødedeltagerne.

Sidste tilmeldingsfrist er den 5. januar 2011. Prisen dækker deltagelse i mødet, velkomstdrink, middag med 3 retter, vin, kaffe og avec. Ved afbestilling fra og med den 5. januar forfalder hele deltagergebyret.

Program

16.30 Velkomst ved Niels-Ulrik Mousten, CFA, formand DDF & CFA Denmark

Hvordan agerer selskaberne under stor usikkerhed
om den langsigtede vækst?
Vi har bedt de tre indlægsholdere om at perspektivere emnet ud fra deres egne udfordringer.
Ordstyrer: Direktør Keld Lundberg Holm, DDF / CFA Denmark.

16.40
Nils Smedegaard Andersen, A.P. Møller – Mærsk

17.10 Niels B. Christiansen, Danfoss

17.40 Thomas Hofman-Bang, NKT

18.10 Spørgsmål og debat,
efterfulgt af en pause med drinks

19.15 NYTÅRSMIDDAG
Pandestegt tun ~ soyamarineret kartoffel-/bønnesalat ~ sweet & sour glaze
Grillet oksefilet ~ Porcini-svampe ~ spinatgratin ~ Farfalle pasta med rucola salat – rødvinsglaze
Hindbær Créme Brulée med chokoladetrøffel

Under middagen Uddeling af Informationspris og -diplom 2010 – tale ved formand for DDF’s Regnskabsudvalg Niels Granholm-Leth

Priser

 

Medlemmer: 1200
Ikke-medlemmer: 1700

CFA CE credit hours

 

As a participant in the CFA Institute Approved-Provider Program, CFA Denmark has determined that this event qualifies for credit for the CFA Institute Professional Development Program.
Eligible for 2.5 credit hours.

Details

Date:
12. January 2011
Time:
15:30 - 22:00
Event Category: