11
January
16:30 — 22:00
Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Finansanalytikerforeningens Nytårsmiddag – Finanssektorens fremtid efter finanskrisen


Vi har inviteret topcheferne i tre store danske finansielle institutioner ordførende direktør Peter Straarup, Danske Bank, bankdirektør Peter Schütze, Nordea, og koncernchef Peter Engberg Jensen, Nykredit til at kigge i deres krystalkugler og give et bud på, hvad der venter finanssektoren i 2010, hvilke strategiske udfordringer sektoren står over for, og hvad der vil være den vindende forretningsmodel.

2009 har været endnu et dramatisk år på de finansielle markeder. Voldsomme kursbevægelser, betydelig usikkerhed om længden og dybden af den globale økonomiske krise samt en udbredt risikoaversion har præget året.

Bankerne står centralt i denne krise. De har konstateret betydelige tab på debitorer, kundetilliden er blevet sat på en alvorlig prøve, og krisen har skabt et politisk ønske om en strammere regulering af sektoren. Samtidig har sektoren tæt føling med virksomhedernes sundhedstilstand og er i den sammenhæng blevet kritiseret for overdreven tilbageholdenhed i kreditgivningen.

Den Danske Finansanalytikerforening har på den baggrund inviteret topcheferne i tre store danske finansielle institutioner ordførende direktør Peter Straarup, Danske Bank, bankdirektør Peter Schütze, Nordea, og koncernchef Peter Engberg Jensen, Nykredit til en debat om “Finanssektorens fremtid efter finanskrisen”.

De vil kigge i deres krystalkugler og give deres bud på, hvad der venter finanssektoren i 2010, hvilke strategiske udfordringer sektoren vil stå over for, og hvad der vil være den vindende forretningsmodel i de kommende år. De vil blandt andet perspektivere mødets tema ved at fokusere på udsigterne for sektorens regulatoriske rammer, sektorens image, om de største banker er blevet for store i deres hjemlande, og hvad det betyder for de store skandinaviske bankers fremtid.

Nytårsmiddagen har udviklet sig til stedet, hvor aktørerne i den danske finansielle sektor ved starten af det nye år mødes på tværs af institutioner for at sætte fokus på og debattere de aktuelle emner, der rører sig i og omkring sektoren. Det er samtidig stedet, hvor Finansanalytikerforeningens Informationspris uddeles.

Vi ser frem til at gentage mange års succes med tankevækkende indlæg fra erfarne og centralt placerede aktører og debattører – efterfulgt af en levende debat i panelet og med mødedeltagerne.
Sidste tilmeldingsfrist er den 5. januar 2010. Prisen dækker deltagelse i mødet, velkomstdrink, middag med 3 retter, vin, kaffe og avec. Ved afbestilling fra og med den 5. januar forfalder hele deltagergebyret.

Program

17.00 Velkomst ved Niels-Ulrik Mousten, CFA, formand DDF & CFA Denmark

Finanssektorens fremtid efter finanskrisen

Vi har bedt de tre indlægsholdere om at perspektivere emnet med blandt andet følgende vinkler

17.10
Too big to fail – too big to save

Er de største banker blevet for store til deres små hjemlande?
Hvad betyder det for de store skandinaviske bankers fremtid?

Bankdirektør Peter Schütze, Nordea

17.30 Sektorens image

Hvor stor er skaden?
Hvad kan branchen gøre ved det?

Ordførende direktør Peter Straarup, Danske Bank

17.50 De regulatoriske rammer

Nye rammer fra EU og folketinget?
Betydning for sektoren?

Koncernchef Peter Engberg Jensen, Nykredit

18.10 Spørgsmål og debat,
efterfulgt af en pause med drinks

19.40 NYTÅRSMIDDAG

Under middagen Uddeling af Informationspris og -diplom 2009 – tale ved formand for DDF’s Regnskabsudvalg Jens Houe Thomsen

Priser

Medlemmer: 1200
Ikke-medlemmer: 1700

CFA CE credit hours

As a participant in the CFA Institute Approved-Provider Program, CFA Denmark has determined that this event qualifies for credit for the CFA Institute Professional Development Program.
Eligible for 2 credit hours

Details

Date:
11. January 2010
Time:
16:30 - 22:00
Event Category: