16
November
14:00 — 17:40
Kongebrogaarden Comwell, Kongebrovej 63, Middelfart, 5500, Denmark
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Tema: Porteføljekonstruktion – Part II

Vi fortsætter med temaet porteføljekonstruktion, som ved sidste netværksmøde hos Realdania blev behandlet fra relativt praktiske vinkler, sammen med manager selection. Denne gang går talerne mere i dybden og forholder sig blandt andet til følgende vinkler; split af aktivklasser, parametre som skal defineres kvantificeres og optimeres udover afkast/risiko, illikviditet, udsvingstolerance og drawdowns, uforudset markedsbestemt likviditetsdræn, finansiering af passivside, operationel kompetence og kapacitet, korrelationer i praksis, fra allokering/porteføljekonstruktion til risikostyring, rebalancering, stress test assessment og aktiv vs. passiv forvaltning.

Med os har vi Kasper Herrestrup, CEO, kh Investment Partner ApS og Thomas Overvad, Chief Investment Officer, VKR Holding til at fokusere på temaerne, og som samtidig tangere de mere teoretiske indgangsvinkler.
Dagens gruppe- og netværksdebat modereres af Kenneth Lillelund Winther, CIO, Realdania.

Program

13:30
Ankomst, networking, let forplejning og registrering
14:00
Velkomst og introduktion
Michael Albrechtslund, Direktør, Finansforeningen/CFA Society Denmark
14:10
Introduktion til MIK Holding
Lars Tønnesen, MIK Holding
14:25
Aktiv versus passiv investering
Thomas Overvad, Chief Investment Officer, VKR Holding
14:55
Porteføljekonstruktion – Part II
Kasper Herrestrup, CEO, kh Investment Partner ApS
15:45
Pause & networking
16:15
Gruppe- og netværksdebat
17:35
Afsluttende bemærkninger

Lars Tønnesen

MIK Holding

Lars Tønnesen har mere end 30 års erfaring i den finansielle sektor, primært inden for PE/venture, andre alternative investeringer og M&A. I dag arbejder Lars som bestyrelsesmedlem og rådgiver, blandt andet for MIK Holding. Lars er uddannet cand. Polit.

Kasper Herrestrup

CEO, kh Investment Partner ApS

Kasper Herrestrup er stifter og CEO for kh Investment Partner. Inden han stiftede sin virksomhed, var han i en lang årrække ansat hos Lind Invest, bl.a. som Chief Investment Officer og andre ledende roller. Kasper bringer erfaring fra advisory boards og som bestyrelsesmedlem i en række selskaber herunder ejendomsselskaber, fintechs og fondsmæglerselskaber. Kasper er uddannet Msc Finance fra Aarhus Universitet og har efteruddannelser fra Juridisk Uddannelses Center og IMDDA med fokus på hedge funds og private equity.

Thomas Overvad

Chief Investment Officer, VKR Holding

Thomas er Cand. Polit. og har siden 2004 arbejdet for VKR Holding. Siden opstarten har han haft ansvaret for porteføljekonstruktion, forvalterudvælgelse – både på det noterede og alternative område – og afrapportering til direktion og bestyrelse. Forud for ansættelsen i VKR Holding var han investeringschef i Lundbeckfonden. Inden da havde han været en årrække i den finansielle sektor, senest som kundechef i Nykredit Markets.

Kenneth Lillelund Winther

CIO, Realdania

Dagens moderator

Kun for medlemmer af Fund & Family Offices netværket.

Et medlemskab af et netværk koster årligt kr. 4.500 ekskl. moms. Du kan læse mere om netværket her.

Kontakt os på mail@finansforeningen.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om netværket.

CFA PL credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2.75 PL credits hours for your participation in this meeting.

Details

Date:
16. November 2023
Time:
14:00 - 17:40
Event Category: