05
September
8:00 — 10:30
Vartov, opgang H, 1. Store Sal, Farvergade 27, Kbh v, 1561, Denmark
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Fund Selection

Fund Selection praktiseres i vid udstrækning på tværs af den finansielle sektor og anvendes bl.a. til at finde aktiemanagere til både institutionelle og retail-investorer. Disciplinen kan virke uigennemskuelig udefra for de eksternt involverede parter, og med de seneste års hastige vækst af brugen af passive investeringsmuligheder stiller mange sig selv spørgsmålet, om Fund Selection giver værdi. Og ikke mindst om der er områder, hvor det giver mindre værdi.

Andreas Weilby, Co-head of Investments fra Kirstein, vil give indsigt i deres nyeste research inden for Fund Selection, hvor en række målepunkter og karakteristika hos aktiemanagere bl.a. kan anvendes som forklaring på performance. Tilsvarende vil vigtigheden af de kvalitative aspekter af disciplinen blive berørt.

Senior Portfolio Manager fra PFA, Rasmus Bartholdy, vil i forlængelse heraf fortælle om sine erfaringer med Fund Selection af aktiemanagere, og beskrive PFA’s proces for udvælgelse af eksterne aktiemanagere.

Program

08.00 Registrering, morgenbrød

8.30 Velkomst
Johnni Jacobsen, Finansforeningens Aktieudvalg

8.35 Andreas Weilby, Co-head of Investments, Kirstein A/S

9.20 Rasmus Bartholdy, Senior Portfolio Manager, PFA

10.05 Spørgsmål og debat

Ca. 10.30 Tak for i dag

Andreas N. Weilby
​Andreas N. Weilby har været ansat i Kirstein siden 2012 og er Co-Head i afdelingen Investments. Han er ansvarlig for overvågning og udvælgelse af danske og internationale kapitalforvaltere.
Andreas har tidligere arbejdet som Investment Consultant i Kirsteins afdeling Intelligence og har forud for sin ansættelse hos Kirstein været ansat i Colliers Asset Management som manager samt i KPMG som revisor.
Andreas er cand.merc.fir fra CBS og har en HD i regnskab og økonomistyring.

Rasmus Bartholdy
Rasmus Bartholdy har været ansat i PFA siden 2003 og er ansvarlig for manager selection. Før dette Danske Bank og finansanalytiker i Group Treasury hos TDC. Uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

PRISER

Premium: 0 kr

Basis: 750 kr

Studerende: 0 kr

Ikke medlemmer: 1600 kr

CFA CE credit hours

If you are a CFA Institute member, CE credit for your participation in this program will be automatically recorded in your CE tracking tool. CFA Society Denmark has determined that this program qualifies for ​2.0 CE credit hours.

Details

Date:
5. September 2016
Time:
8:00 - 10:30
Event Category: