02
February
14:00 — 15:45
Online
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Web3 og metaverset er to af de mest trendene områder inden for tech- og krypto-industrien for øjeblikket – men hvad er det egentligt lige, at det går ud på? Og er det noget, som den finansielle verden bør forholde sig til?

Til dette medlemsarrangement har vi inviteret Therkel Sand Therkelsen, stifter af Realitet og Frank Lyhne Hansen, stifter og partner af Nordic Secondary Fond, som vil give en bedre indsigt i, hvad web3 og metaverset er for nogle størrelser. De to oplægsholdere vil give en basal forståelse for web3 og metaverset – herunder komme ind på, hvordan det hænger sammen med krypto og blockchains, hvordan der skabes værdi i metaverset, og hvordan det giver eller kan give værdi i den finansielle branche (blandt andre områder).

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til talerne under den efterfølgende debat.

Program

14:00
Velkomst 
Michael Albrechtslund, direktør, Finansforeningen/CFA Society Denmark
14:05
Metaverset – Den næste fase af internettet
Therkel Sand Therkelsen, stifter af Realitet
14:45
Erfaringer fra den digitale virkelige verden – tre user cases
Frank Lyhne Hansen, founder og partner af Nordic Secondary Fond
15:15
Spørgsmål og debat
15:40
Afsluttende bemærkninger

Talerne

Frank Lyhne Hansen

Nordic Secondary Fund

Frank Lyhne Hansen er founder og partner af Nordic Secondary Fond. Frank har været CRO i Topdanmark og director i PwC. Han er ekstern lektor på CBS institut for finansiering. Frank har været med til at bygge utallige startups som Tradeshift, PLEO, AiiA, November First, TIP, Gomore, Listen To News og mange flere senest Nordic Secondary Fund.

Se LinkedIn profil her

Therkel Sand Therkelsen

Realitet

Therkel Sand Therkelsen er stifter af Realitet. Gennem forskning, investeringer og samarbejder, identificerer Realitet fremtidige markedsmuligheder og udfordringer inden for digitale og virtuelle domæner. Grundstenen for Realitets arbejde er at afdække og oplyse om de udfordringer og muligheder, der unægteligt vil opstå, når ny teknologi transformerer samfundet. Therkel har de sidste 6 år afsøgt de muligheder og udfordringer, der er forbundet med en øget anvendelse af immersive teknologier som Virtual og Augmented reality. Hvad sker der, når den digitale og fysiske verden i stigende grad smelter sammen, og den næste fase af internettet bliver rummeligt?

Se LinkedIn profil her

Medlemsmødet er arrangeret af Finansforeningen/CFA Society Denmark sammen med Fintech udvalget.

Priser
Medlem: Gratis
Studerende-medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kr. 1.000

CFA PL credits
If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 1.75 PL credits for your participation in this meeting.

Details

Date:
2. February 2023
Time:
14:00 - 15:45
Event Category: