28
March
15:00 — 18:00
Galleri Krebsen, Studiestræde 17A, 1. sal, København K
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.
Sæt kryds i kalenderen allerede nu: den 28. marts løfter vi vores glas for Marietta, som efter 33 flotte år i foreningen, stopper ved udgangen af marts.
Invitation følger.

UDSTILLING I GALLERI KREBSEN 22/3-13/4 

Marietta Bonnet

Nilens bredder – Siciliens kyst 

På udstillingen vises pasteltegninger fra Sicilien og Ægypten, skitser fra årets Djangofestival i Oslo og udvalgte værker fra bl.a. tidligere Italiensrejser.
Marietta Bonnet vil være til stede i galleriet til ferniseringen, lørdag 30. marts og alle dage mellem 2. og 13. april i åbningstiden kl. 12-18 tirsdag-fredag og kl. 11-15 på lørdage.
At rejse på Nilen i vintermånederne er som at glide i en drøm forbi flodens bredder og nyde det vekslende lys over baggrunde, der langsomt skifter form. Bådens magelige fremdrift inviterer til hurtige skitser for at indfange landsbyer, marker, bjerge, broer, moskeer, mennesker og dyr i stærk sol eller i aftenens varme lys.
I 2018 har rejselysten ført mig til de flere tusinde år gamle kultursteder ved Luxor og Asswan, men også til Sicilien med sin ældgamle historie, der bl.a. har frembragt storslåede græske templer og barokbyer, udstrakte saliner og smukke havne.
For ikke at skabe en modvægt til i sydens klassiske herligheder er der også blevet plads til et strejftog til vinterens jazzfestivaler i Oslo og København, og dermed en lille serie jazzskitser i oliekridt.
Marietta Bonnet, marts 2019

Details

Date:
28. March 2019
Time:
15:00 - 18:00
Event Category: