04
November
14:00 — 17:00
BankInvest, Kantinen
Sundkrogsgade 7

København Ø, 2100
Loading Events
  • This event has passed.

Megatrends indenfor Risk Management

På mødet Megatrends i Risk Management sætter Finansforeningen og CFA Society Denmark fokus på nogle af de områder, der for tiden stjæler overskrifter i den finansielle sektor: nemlig kampen for Cybersikkerhed, kampen mod hvidvask og effekten af klimaforandringer og risiciene forbundet hermed. Kom og hør Troels Ørting fra World Economic Forum, Jesper Berg fra Finanstilsynet, samt Shuen Chan, Co-founder and Managing Partner of Sustineri og David Skade, Consultant Director at DS Financial Crime Risk Management Limited, præsentere og debattere udfordringerne, herunder Finanstilsynets vinkel på problemstillingerne.

Program

14.00 Registrering, networking, kaffe/te
14.30 Velkomst og introduktion til dagens program
14.35 Troels Ørting
15.05 David Skade
15.35 Kort pause, kaffe/te refill
15.45 Shuen Chan
16.15 Indlæg Jesper Berg FT, og panel debat
17.00 Afrunding

Talerne

Første taler er Troels Ørting, Chairman of the Advisory Board of the Centre for Cybersecurity. World Economic Forum, og handler om CyberSecurity.
Cybersikkerhed er mere nødvendig end nogensinde. Det samme gælder databeskyttelse af vores privatliv samt integriteten af de informationer vi præsenteres for. Cybersecurity skal ikke sælge frygt men beskytte håb, men også være realistisk. Troels Ørting vil give et bud på den digitale transformations fordele og ulemper, samt hvordan vi alle kan medvirke til at øge det danske samfunds modstandskraft.

Andet indlæg omhandler Anti Money Laundering og indlægget præsenteres af David Skade, Consultant Director at DS Financial Crime Risk Management Limited. David er en global kapacitet, der både uddanner og rådgiver, og som har haft fokus på finansiel kriminalitet hele karrieren. David vil tale om hans erfaring med at bekæmpe finansiel kriminalitet med et specielt fokus på Hvidvask, og komme ind på både praktisk og teoretisk erfaring, samt give specifikke råd som man kan bruge i sit daglige arbejde indenfor Risk og Compliance.

Tredje indlæg afholdes af Shuen Chan, Co-founder and Managing Partner of Sustineri. Shuen hjælper finansielle institutioner og myndigheder med at navigere i den globale transformation hen mod en mere bæredygtig verden. Hun vil trække på eksempler fra Europa, hvor blandt andre Bank of England netop har udgivet et whitepaper om Climate Risk, hvilket ofte betyder, at der er regulering på vej.

Endelig vil Jesper Berg, direktør i Finanstilsynet, give myndighedernes syn på disse tre risikokategorier, samt komme ind på hvordan de finansielle myndigheder forventer man forholder sig til dem i de finansielle institutioner.

Mødet er arrangeret af vores Risk og Compliance Udvalg: Claus Madsen, Jørgen Just Andresen, Michael E. Jensen og Mathias Trads-Ravig. 

Priser

Premium-medlem: Gratis

Basis-medlem: 500 DKK

Ikke-medlem: 1000 DKK

Studerende-medlem: Gratis

Details

Date:
4. November 2019
Time:
14:00 - 17:00
Event Category:
27
August

Blockchain

14:00 — 16:00
@ Online
Read more
15
September

Hvem pokker køber obligationer på de her niveauer?

13:30 — 17:00
@ Vartov, Farvergade 27, opgang H, 1.sal – Store Sal, Copenhagen
Read more