06
October
9:00 — 12:00
Kosmopol, møderum 4A, Fiolstræde 44, 4. sal, København, 1171, Denmark
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Netværk for Kommunikation

Netværk for Kommunikation klæder dig på til at håndtere de kommunikationsudfordringer, du står over for i dit daglige arbejde i den finansielle sektor.

Netværkets faglige indhold er fokuseret på den eksterne kommunikation til kunder, medier, samarbejdspartnere, myndigheder og andre interessenter.

VI ER TIL FOR

Som medlem arbejder du dagligt med kommunikation og formidling i den finansielle sektor. Du arbejder typisk i en bank, kapitalforvalter, investeringsforening eller i et pensionsselskab, hvor der er særlige krav og forventninger til den eksterne kommunikation. Det stiller vi skarpt på i Finansforeningens Netværk for Kommunikation.

Netværkets medlemmer har typisk ansvar for:
  • Presse- og medierelationer herunder krisekommunikation
  • Stakeholder relations
  • Sociale medier
  • Kommunikation om ESG, impact investering og bæredygtighed
  • Markedsføring af og formidling om finansielle produkter, services og løsninger

Netværket har ikke fokus på intern kommunikation. Hvis intern kommunikation er en del af dine arbejdsopgaver, udelukker det dig ikke fra netværket, men fokus er på ekstern kommunikation.

NÆSTE MØDE

Det næste halvdagsmøde afholdes d. 6. oktober 2021, kl. 9.00-12.00, hvor det er gratis at deltage for nye medlemmer.

Vi starter kl. 9.00, hvor nye medlemmer bliver introduceret til netværket, og medlemmerne fortæller kort om deres aktuelle udfordringer på arbejdet. Kl. 9.30 stiller Børsens investorredaktør Simon Kirketerp skarpt på Børsen Investors redaktionelle linje og forretning.

Kl. 10.30 fortæller Tobias Bornakke om de kommunikationsstrategiske overvejelser og taktikker Demokratisk Erhvervsnetværk samt Ansvarlig Fremtid bruger for at opnå indflydelse. Vi afslutter mødet med en let frokost og networking.

Program

8.30 Registrering
9.00 Velkomst og introduktion af nye medlemmer
9.30 Simon Kirketerp, Investorredaktør, Børsen Investor
10.30 Tobias Bornakke, indvalgt bestyrelsesmedlem i AkademikerPension for Ansvarlig Fremtid og medstifter af Demokratisk Erhvervsnetværk
11.30

Afrunding efterfulgt af sandwiches og networking

12.00

Tak for i dag

TILMELDING

Tilmelding til netværksmødet skal ske til Sandra Bossen – sandra@finansforeningen.dk

DET FÅR DU

Som medlem af Netværk for Kommunikation får du adgang til fortrolig sparring og netværk med fagfæller i branchen. Det sker ved fire halvdagsmøder om året, hvor eksterne oplægsholdere og netværkets medlemmer deler indsigt i og erfaringer med aktuelle problemstillinger, nye metoder og tendenser. Oplæg kan fx handle om kommunikation om bæredygtige investeringer, hvordan de toneangivende finansmedier arbejder eller nye tilgange til at kommunikere om finans og investering på.

En gang årligt afrundes et halvdagsnetværksmøde med en middag, hvor netværksdeltagerne får mulighed for at knytte tættere bånd.

Som medlem af netværket og Finansforeningen får du adgang til mere end 25 faglige møder om året. Du kan se vores mange aktiviteter på hjemmesiden her.

CFA Institute PL credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2 PL credits for your participation in this meeting.

Details

Date:
6. October 2021
Time:
9:00 - 12:00
Event Categories:
, ,