12
October
8:30 — 12:00
Kosmopol, Auditoriet, Fiolstræde 44, København, 1171, Denmark
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

I mange Wealth Management organisationer og rådgivningsfunktioner sidder der ildsjæle, som på mange områder dyrker den stærke faglighed udover hvad der er krævet.
Samtidig bliver der publiceret særdeles mange rigtig gode artikler i Finansforeningens tidsskrift, FinansInvest.

Vi har ved dette seminar valgt at dykke ned i 4 artikler, som alle har det til fælles, at de med lidt god vilje alle adressere værdifuld viden og interessante budskaber til “nørd-segmentet” indenfor Wealth Management – men selvfølgelig også den bredere gruppe af fagfolk indenfor finans, herunder Finansforeningens medlemmer.

Vi har inviteret 5 meget spændende talere og forfattere, som vil italesætte 4 relevante emner: Udvælgelse af peers til multipelværdiansættelse, innovation som prædiktor for driftsresultater og aktieafkast, kombinationsstrategier i Asset Management og en praktikers tanker om terminalværdi i DCF-værdiansættelser.

Frederik Halberg Christiansen og Marcus Hørby Søderholm, vil fortælle om analytikeres evne til at vælge peers ved multipelværdiansættelse. Deres resultater viser, at analytikere præsterer på niveau med eller dårligere end en simpel algoritme baseret på fundamentale finansielle karakteristika

Frederikke Due Olsen giver et indblik i innovation som prædiktor for driftsresultater og aktieafkast, underforstået, at innovation er en livskraft der for mange selskaber er det en realitet, der ofte viser sig afgørende: Konkurrencemæssige fordele er for langt de fleste ikke permanente, og hvis et selskab ikke kan udvikle, ender det med at afvikle.

Dennis Uhrskov Raagaard dykker ned i kombinationsstrategier indenfor asset management. Aktive investorer udvælger investeringer med det formål at sammensætte den bedst mulige portefølje af investeringer på baggrund af specifikke karakteristika, investeringsmål og begrænsninger. Sandsynligheden, for at dette lykkes, stiger med den enkelte investors egenskaber til at udvælge de bedste investeringer. Der er som udgangspunkt to analysemetoder, en investor kan anvende til at udvælge disse investeringer – den kvantitative og den fundamentale.

Og endelig vil Søren Bjerre-Nielsen stille skarpt på, at man som investor bør være opmærksom på behovet for investeringer i driftsaktiver og arbejdskapital som forudsætning for de i terminalværdien anvendte vækstforudsætninger. Søren vil også adressere, at en manglende sammenhæng mellem vækst, investeringer og afkast giver forkerte terminalværdier.

Dagens seminar er modereret af Mads Jensen, medlem af Finansforeningens Wealth Management udvalg.

Seminaret er arrangeret af Finansforeningen i samarbejde med foreningens Wealth Managementudvalg.

Program

08:00
Ankomst, networking, let morgenforplejning og registrering
08:30
Velkomst og introduktion
Mads Jensen, medlem af Finansforeningens Wealth Management udvalg og dagens moderator
08:40
Udvælgelse af peers til multipelværdiansættelse
Frederik Halberg Christiansen, Investment Associate, Nordic Capital og
Marcus Hørby Søderholm, Associate, Principal Investments, Novo Holdings
09:20
Kombinationsstrategier i Asset Management
Dennis Uhrskov Raagaard, Vice President, Capital Four Management
10:00
Pause & Networking
10:30
Innovation som prædiktor for driftsresultater og aktieafkast
Frederikke Due Olsen, Aktieanalytiker, Carnegie Investment Bank
11:10
En praktikers tanker om terminalværdi i DCF-værdiansættelser
Søren Bjerre-Nielsen, Cand.merc., statsautoriseret revisor og adjungeret professor, Institut for Regnskab, Copenhagen Business School
11:50
Afsluttende bemærkninger og tak for nu

Talerne

Frederik Halberg Christiansen

Investment Associate, Nordic Capital

Frederik is an Investment Professional at Nordic Capital. Before joining he worked as Investment Banking Associate at FIH Partners where he advised on multiple M&A transactions. Frederik holds a Master of Science in Finance and Accounting and a Bachelor of Science in Business Administration and Economics from Copenhagen Business School.

Marcus Hørby Søderholm

Associate, Principal Investments, Novo Holdings

Marcus is an Associate at Novo Holdings. Before joining he worked as Investment Banking Associate at FIH Partners where he advised on multiple M&A transactions. Marcus holds a Master of Science in Finance and Accounting and a Bachelor of Science in Business Administration and Economics from Copenhagen Business School.

Dennis Uhrskov Raagaard

Vice President, Capital Four Management

Dennis Uhrskov Raagaard er uddannet Cand.merc.Fir, han er ansat som Risiko og Performance Analytiker hos Capital Four Management, med ansvar for Multi Asset Credit og Hedge Fonde

Frederikke Due Olsen

Cand.merc. FIR

Frederikke Due Olsen er Cand.merc. i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School og er i dag ansat som aktieanalytiker ved Carnegie Investment Bank.

Søren Bjerre-Nielsen, Cand.merc., statsautoriseret revisor

Adjungeret professor, Institut for Regnskab, Copenhagen Business School

Søren Bjerre-Nielsen er adjungeret professor CBS og blev i 2017 kåret til årets bestyrelsesformand.

Tidligere har Søren Bjerre-Nielsen været formand for bestyrelse og repræsentantskab i Danmarks Nationalbank, formand for bestyrelserne hos VKR Holding A/S, VELUX A/S, Højgaard Holding A/S og i M.T. Højgaard A/S. Herudover har Søren været medlem af bestyrelserne i en lang række danske og internationale selskaber og fonde. Søren har tillige været formand for en række regeringsudvalg og udvalg med tilknytning til foreningen af Statsautoriserede Revisorer samt topledelsesposter hos Danisco og Olicom. Søren er uddannet Cand. Merc. fra CBS og er statsautoriseret revisor.

Mads Jensen

Medlem af Finansforeningens Wealth Management udvalg og dagens moderator

Tilmeld

Deltag fysisk eller online

Priser

Medlemmer af Finansforeningen: Gratis

Studerende-medlem: Gratis *)

Ikke-medlemmer: 1.500,00 kroner

Læs om fordelene ved medlemskab af Finansforeningen og meld dig ind her. Vi afholder 20-30 arrangementer om året, så pengene er hurtigt tjent ind.

*) et begrænset antal pladser

CFA PL credits
If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 2,75 PL credits for your participation in this meeting.

Details

Date:
12. October 2023
Time:
8:30 - 12:00
Event Category: