11
June
16:00 — 18:00
Kosmopol, Grossererens Mødelokale, Fiolstræde 44, København K, 1171, Denmark
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

De seneste års regulering har stillet en lang række nye krav til banker og andre kreditinstitutters kapitalstruktur og nye gælds- og kapitalinstrumenter har set dagens lys. Denne udvikling stiller implicit også nye krav til investorerne, selvom det ikke er krævet reguleringen.

Vi sætter fokus på bankers kapitalstruktur og zoomer ind på især hybrid kernekapital (også kendt som AT1) og nedskrivningsbar seniorgæld (Senior Non-Preferred). Sidstnævnte instrument udstedes i store mængder af danske og udenlandske kreditinstitutter til dækning af krav til MREL, gældsbuffer eller fra ratinginsitutter.

Hvorfor ser vi disse nye instrumenter, hvordan virker de, hvilke nye risici medfører de og hvad er det for et marked, der er vokset frem for kreditinstrumenter fra banker?

Vi har bedt Joe Hopkins, der er kreditanalytiker hos Morgan Stanley, give en indføring i de nye instrumenter og give sit syn på markedet og Senior Porteføjemanager Jakob Topp fra Nordea Investment Management vil præsentere sit syn på markedet set fra investorsiden.

Registrering fra kl. 15.30

Tilmeld

Priser

Premium-medlem: Gratis
Basis-medlem: 500 kr
Ikke-medlem: 1000 kr
Studerende: Gratis

Details

Date:
11. June 2019
Time:
16:00 - 18:00
Event Category: