19
January
16:00 — 22:00
Bojesen på Axelborg, Vesterbrogade 4A
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Nytårsmiddagen 2015 – Nye krav til bestyrelsesformanden

Finansforeningens Nytårsmiddag 2015 sætter fokus på de krav til kompetencer og indsats, der i dag stilles til bestyrelsesformanden, herunder ændringer i opgaverne i forhold til CEO og direktion, betydningen af ejerkredsens sammensætning, relationerne til de institutionelle investorer etc. Der afsluttes med en åben debat.

16.30 Velkomst ved Lars Bo Bertram, formand, Finansforeningen og CFA Society Denmark

Ordstyrer: Professor, dr.jur. Jesper Lau Hansen, Københavns Universitet

16.40 Vagn Ove Sørensen, bestyrelsesformand

17.05 Niels Jacobsen, bestyrelsesformand

17.30 Jens Moberg, bestyrelsesformand

17.55 Debat med møde- og paneldeltagere,
efterfulgt af en pause med networking og aperitifs

Under pausen uddeles Finansforeningens
Informationspris og Specialpris 2014
ved Niels Granholm-Leth, formand for Regnskabsudvalget’

19.30 NYTÅRSMIDDAG
3 retters menu med vin, kaffe, chokolade, avec

ca. 22 Tak for i dag

Vagn Ove Sørensen
er formand for bestyrelserne i TDC, FLSmidth & Co., FLSmidth, Select Service Partner Ltd. og en af dette selskabs dattervirksomheder, Scandic Hotels AB, samt Automic Software GmbH. Han er desuden næstformand for bestyrelsen i DFDS.

Niels Jacobsen
er bestyrelsesformand for LEGO samt næstformand for A.P. Møller-Mærsk, KIRKBI og Jeudan. Han blev ansat som koncerndirektør i Oticon og William Demant Holding i 1992 og udnævnt til adm. direktør i 1998. Han har desuden bestyrelsesposter i en lang række koncernejede datterselskaber og delejede selskaber såsom Össur og Sennheiser Communications.

Jens Moberg
er professionelt bestyrelsesmedlem og ejer af Leadership Institute. Jens er bestyrelsesformand for Grundfos, PostNord AB samt forstander for Herlufsholm Skole og Gods. Han er medlem i bestyrelsen for Axcel og Poul Due Jensens fond. Jens Moberg har mere end 20 års erfaring fra lederstillinger i højteknologiske virksomheder, herunder ALECTIA, Better Place, Microsoft og IBM.

Jesper Lau Hansen

Jesper Lau Hansen er oprindeligt uddannet advokat (L) og har siden 1995 forsket i kapitalmarkedsret ved Københavns Universitet, hvor han siden 2003 har været professor i faget. Han har skrevet bøger og artikler om forskellige aspekter af kapitalmarkedet i såvel dansk, som nordisk og international litteratur. Se link. Han er endvidere formand for Board Academy.

Priser

Medlemmer: kr. 1350
Ikke-medlemmer: kr. 2000

Prisen dækker deltagelse i mødet, velkomstdrink, middag med 3 retter, vin, kaffe og avec. Ved afbestilling fra og med den 9. januar 2015 forfalder hele deltagergebyret

CFA CE credit hours

CFA Society Denmark has determined that this program qualifies for 1.5 CE credit hours under the guidelines of the CFA Institute Continuing Education Program. If you are a CFA Institute member, CE credit for your participation in this program will be automatically recorded in your CE tracking tool.

Details

Date:
19. January 2015
Time:
16:00 - 22:00
Event Category: