09
March
16:00 — 22:00
Axelborg, Vesterbrogade 4, København V, 1620, Denmark
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Den 9. marts 2023 mødes finans- og investeringsfolk igen til den traditionsrige Nytårsmiddag på Axelborg i København, og vi håber, at du kan deltage!

I år taler en af de markante danskere i Googles ledelse, Louisa Loran, og nr. 2 i OECD, Ulrik Vestergaard Knudsen, samt Torben Möger Pedersen – så det er absolutte topfolk, der er på programmet.

Nytårsmiddagen 2023 sætter fokus på 2022 og de ulyksaligheder, der ramte den globale økonomi og den generelle verdensorden, men kigger også fremad, i forhold til hvad der skal til for at drive forandring i en tid, hvor jobs og teknologi transformeres samtidig.

Alt, hvad der kunne gå galt, gik galt i 2022, og stort set samtlige downside-risks, geopolitiske som økonomiske, materialiserede sig, og ydermere udbrød der reel krig i Europa. IMF taler om 2023 som “The Darkest Hour”, og dansk erhvervsliv ser ind i en dyster fremtid på de største eksportmarkeder, som efter OECD’s mening byder på tæt ved nulvækst i de næste 5-10 år, endda med mulighed for global recession. Hvad er de geopolitiske såvel som økonomiske perspektiver i en ny verdensorden?

Ulrik Vestergaard Knudsen, Vicegeneralsekretær i OECD, hvor han er med til at sætte retning for det internationale økonomiske samarbejde, giver et unikt indblik i og sit perspektiv på de svære og usikre år, der synes at ligge foran os.

Udfordringerne til trods står vi i en verden i dramatisk forandring, og der stilles endnu større krav til forandringsparathed og transformationskraft, hvis der skal opnås resultater. Nogle gange kender vi ikke navnene på dem, der først ser potentialet, orkestrerer globale forandringer gennem teknologi og med mennesker, og som ikke mindst giver ledere mod til at definere en ny fremtid. Louisa Loran er en af dem. Hos såvel DIAGEO som MAERSK og nu i en global rolle hos Google.

Louisa Loran, Head of Supply Chain & Logistics Industry Solutions EMEA, Google, vil med udgangspunkt i sine erfaringer fra dels A.P. Møller-Mærsk transformationen til en digitaliseret logistikvirksomhed, og nu hos Google, hvor hun har ansvaret for at definere Googles globale strategi for logistik, give relevant og tankevækkende læring til enhver, der befinder sig i et job eller marked under transformation.

Endelig sluttes Nytårsmiddagens faglige indlæg af med et kort perspektiv på 30-året for starten på indbetalingerne til arbejdsmarkedspensionerne på det private arbejdsmarked ved Torben Möger Pedersen, adm. direktør i PensionDanmark.

Traditionen tro vil foreningens Regnskabsudvalg uddele Foreningens Informationspriser, og igen i år vil der blive uddelt en ESG-pris sponseret af Dansif, og Årets bedste Kandidatpris sponsoreret af Investering Danmark.

Nytårsmiddagen er traditionelt et oplagt sted at netværke for vores medlemmer, og der er afsat god tid til dette før middagen.

Vi håber således at se rigtig mange af jer den 9. marts på Axelborg, Vesterbrogade 4A.

Program

 

16:00 Registrering, kaffe
16:30 Velkomst
Erling Skorstad, formand for Finansforeningen og CFA Society Denmark
16:40 Geopolitik og global økonomi i en ny verdensorden
Ulrik Vestergaard Knudsen, Vicegeneralsekretær, OECD
17:10 Kunsten at navigere tidens internationale erhvervsklima gennem data?
Louisa Loran, Head of Supply Chain & Logistics Industry Solutions EMEA, Google
17:35 Spørgsmål og debat
Moderator: Michael Albrechtslund, adm. direktør, Finansforeningen/CFA Society Denmark
18:00 1993-2023: 30 år med arbejdsmarkedspensionerne
Torben Möger Pedersen, adm. direktør, PensionDanmark
18.10 Pause og bobler
19.10 Nytårsmiddag
3 retters menu, vin, kaffe
– efter hovedretten uddeles Finansforeningens priser
22.00 Tak for i aften

Talerne

Ulrik Vestergaard Knudsen

OECD

Ulrik Vestergaard Knudsen tiltrådte stillingen som vicegeneralsekretær i januar 2019. Hans portefølje omfatter den strategiske ledelse af OECD’s politik inden for digital og teknologisk transformation, globale relationer, handel og landbrug. I juni 2021 blev han udnævnt til OECD’s fortaler for ligestilling og mangfoldighed og leder organisationens arbejde med ligestilling og mangfoldighed mellem kønnene. Knudsen stod i spidsen for etableringen af OECD’s Global Strategy Group (GSG) for at få et strategisk forum til at drøfte spørgsmål af global relevans. Han var formand for de første møder i GSG fra 2013-2017.

Louisa Loran

Google

Nogle gange kender vi ikke navnene bag; de, der først ser potentialet, orkestrerer globale forandringer gennem teknologi og med mennesker, og som ikke mindst giver ledere mod til at definere en ny fremtid. Louisa Loran er en af dem. Hos såvel DIAGEO som MAERSK og nu i en global rolle hos Google.

Louisa Loran deler erfaringer fra såvel B2C, B2B og nu tech i sine foredrag og giver dermed relevante og tankevækkende perspektiver til enhver, der er under transformation.

Louisa Loran startede sin karriere hos verdens største producent af spiritus, DIAGEO. Her stod hun for marketing og innovation og var en af hovedkræfterne bag virksomhedens omstilling den digitale tidsalder, at gøre beslutninger data drevne samt at komme i direkte kontakt med kunderne.

I 2014 tog hun sine erfaringer med sig til A. P. Møller Mærsk, hvor hun spillede en central rolle i Mærsks transformation fra at være en traditionel shipping- og olie-virksomhed til at blive en af digitaliseret logistikvirksomhed med større relevans for sine kunder. Louisa blev i 2021 ansat som Head of Supply Chain & Logistics i Google, hvor hun har ansvar for at definere Googles globale strategi for logistik samt drive et forretningssegment på det europæiske, mellemøstlige og afrikanske marked.

Louisa sidder i bestyrelsen på Copenhagen Business School.

Se LinkedIn profil her

Torben Möger Pedersen

PensionDanmark

Torben Möger Pedersen (f. 1955) er adm. direktør i PensionDanmark. PensionDanmark er, med mere end 800.000 medlemmer fordelt på 23.000 virksomheder inden for både den private og offentlige sektor, Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab. De samlede indbetalinger udgjorde 16,2 mia. kr. i 2021, og siden de første indbetalinger i 1993 er formuen vokset til over 300 mia. kr.

Torben Möger Pedersen er cand.polit. fra Københavns Universitet (1984).

Se LinkedIn profil her

Priser

Medlem: kr. 1.750

Ikke medlemspris: kr. 2.750

Ved afbestilling senere end onsdag den 22. februar forfalder hele deltagergebyret til betaling.

CFA CE Credit Hours

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 1.5 CE credit hours for your participation in this conference.

Sponsorer

Details

Date:
9. March 2023
Time:
16:00 - 22:00
Event Category: