27
February
10:30 — 12:30
IDA, Kalvebod Brygge 31-33, København K, 1560, Denmark
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

 

PROGRAM

10.30
Velkomst ved Johnni Jacobsen, Finansforeningens Aktieudvalg
10.40
Claus Wiinblad, Senior Vice President, Danish Equities, ATP
11.00
Matias Lindholm, Head of Nordic Research, ISS | Institutional Shareholder Services
11.20
Lars Frederiksen, bestyrelsesformand, Matas, og formand for Komitéen for god Selskabsledelse
11.40
Spørgsmål og debat
Ca. 12.15 
Tak for i dag / sandwiches & networking

Regnskabssæsonen er allerede skudt i gang, og snart starter generalforsamlingerne for de børsnoterede selskaber. Proxy Advisors udgør en stadig større stemme inden for det institutionelle investormiljø i takt med øget fokus på aktivt ejerskab og værdiskabelse herigennem. Det stiller nye krav til børsnoterede selskaber og investorer, der må forholde sig til konkrete forslag til generalforsamlinger stillet af bl.a. NGO’er og aktive investorer.

Proxy Advisors stemmer på vegne af institutionelle investorer, og i spændingsfeltet imellem børsnoterede selskaber, investorer og proxy advisors kan der let opstå interessekonflikter. Vi forsøger at afdække alle interessenter og deres rolle på dette arrangement.

Lars Frederiksen, bestyrelsesformand, Matas

Lars Frederiksen har en baggrund som administrerende direktør i Chr. Hansen. Han ledede selskabet under  kapitalfondsejerskab og stod også i spidsen for børsnoteringen af Chr Hansen i 2010. Han forlod selskabet i 2013 for at starte en bestyrelseskarriere og er i dag formand i Matas A/S samt formand for Hedorfs Fond, ligesom han sidder i bestyrelsen for Falck A/S, Widex A/S, Tate & Lyle i London og PAI Partners i Paris. Derudover er han formand for Komiteen for god Selskabsledelse, som i slutningen af 2017 udsendte nye opdaterede anbefalinger for god selskabsledelse i Danmark.

Matias Lindholm, Head of Research, Nordic Markets & Israel, ISS | Institutional Shareholder Services

Matias Lindholm leder Institutional Shareholder Services’ nordiske research team med ansvar for udgivelsen af stemmeanbefalinger for børsnoterede nordiske selskaber baseret på ISS’ benchmark stemmepolitik. Derudover har han et indgående kendskab til israelsk corporate governance.

PRISER

Premium: 0 kr

Basis: 750 kr

DIRF-medlemmer: 750 kr

Studerende: 0 kr

Ikke medlemmer: 1600 kr

CFA CE credit hours

If you are a CFA Institute member, CE credit for your participation in this program will be automatically recorded in your CE tracking tool.

Details

Date:
27. February 2018
Time:
10:30 - 12:30
Event Category: