27
April
10:30 — 12:00
Online
Loading Events
  • This event has passed.

Hermed inviteres Finansforeningens medlemmer til uddelingen af Finansforeningens ESG-Pris, sponsoreret af Dansif

D. 27. april er Dansif vært for uddeling af Finansforeningens ESG-Pris, sponsoreret af Dansif.

De tre finalister er:

  • Klimarådet for deres vægtige rapporter om klima og samfundsøkonomi.
  • Copenhagen Business School (CBS) for oprettelsen af ESG Minor på CBS i 2020.
  • The Climate Investment Coalition for mobilisering af grøn investeringskapital og klimafortalerarbejde.

Indstillingerne kan læses på Dansifs hjemmeside her.


Efter uddelingen inviterer Dansif Finansforeningens medlemmer til fagligt seminar med Jane Jagd og Ulrika Hasselgren (kl. 10.45-12.00). 


Efter uddelingen af ESG-Prisen stiller vi skarpt på sidste års vinder af ESG-prisen, Jane Jagd (Lead Financial Consultant i Ørsted), der bl.a. vandt for sit bidrag til udviklingen af ESG-nøgletal i regi af FSR – danske revisorer, Nasdaq Copenhagen og Finansforeningen. Jane vil i en samtale med Ulrika Hasselgren fra Arabesque diskutere udviklingen og brugen af ESG-nøgletal hos virksomheder og investorer i lyset af den fortsatte internationale udvikling af ESG-data.

Talere og moderator

Jane Thostrup Jagd

Ørsted

Jane Thostrup Jagd modtog sidste år Dansifs ESG-pris. Hun var indtil for 2 år siden Lead Researcher for Center for ESG Research, hvor hun bl.a. har samarbejdet med Finansforeningen om at udvikle de ESG-nøgletal, som er indarbejdet i Finansforeningens elektroniske Nøgletalsvejledning. Hun har tillige været med i arbejdsgruppen, som i 2019 udarbejdede et forslag til en ESG standardnote i samarbejde med Nasdaq, FSR – Danske Revisorer samt Finansforeningen. Jane er medlem af FSR – Danske Revisorers Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed (USB) – og er mangeårigt Technical Working Group member hos Climate Disclosure Standards Board (CDSB), som i efteråret udgav en guidance til, hvordan virksomhederne bør lade klimaet impacte på deres finansielle regnskab jf. eksisterende IFRS regnskabsregler – helt i tråd med TCFD.
Jane har en PhD i M&A fra Copenhagen Business School, og er for nuværende Senior Lead Financial Consultant hos Ørsted.

Ulrika Hasselgren

Arabesque

Ulrika Hasselgren er en førende finansiel ledelsesprofil med mere end 20 år i finansbranchen og har arbejdet sammen med investorer og kapitalforvaltere i Norden, Europa og Nordamerika. Hun er Partner i Arabesque Group og chef for Norden. Før det var hun Global Head of Sustainability & Impact Investment og medlem af Wealth Management-lederteamet i Danske Bank. Siden 1999, hvor hun var medstifter af Ethix, har Ulrika udviklet bæredygtighedspolitikker, investeringsstrategier, produkter, skabt standardiserede forskningsmetoder og udviklet værktøjer og uddannelsesprogrammer til investorer og kapitalforvaltere. Ulrika var stiftende medlem af Dansif, bestyrelsesmedlem i Eurosif og formand for Luxembourg Fund Labelling Agency ESG Label Eligibility Committee. Hun er medlem af CFA Institute ESG Standard Working Group og EFRAG Project Task Force on Non-Financial reporting og er en hyppig taler om bæredygtig investering og finansiering.

Seminaret er inspireret og arrangeret af Finansforeningen/CFA Society Denmarks Wealth Managementudvalg: Linda Sandris Larsen, Lotte Månsson, John Poulsen, Mads Jensen, David Moalem, Kim Dalsgaard og Christian Olsen.

Tilmelding

Senest d. 26. april 2021 kl. 14.00 til dansif@dansif.dk

Deltagelse er gratis for medlemmer af Finansforeningen.

CFA PL credits

If you are a CFA Institute member, you are eligible to record 1,25 PL credits hours for your participation in this meeting

Details

Date:
27 April
Time:
10:30 - 12:00
Event Category:
27
October

Finanskonferencen 2021

9:00 — 17:00
@ IDA Conference, Kongressalen, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 KBH V
Read more
28
October

CFA Program - open house event

16:00 — 16:45
@ CFA Society Denmark/The Danish Finance Society
Read more
25
November

ESG Integration netværksmøde 2021-IV

13:00 — 17:40
@ Kosmopol, Grossererens Mødelokale
Read more
18
January

CFA Program Prep Course 2022

18. January 2022 17:00 — 10. May 2022 21:00
@
Read more