09
November
15:30 — 17:30
CBS, Porcelænshaven, Porcelænshaven 22, Frederiksberg, 2000
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Værdien af M&A-transaktioner på globalt plan forventes i 2017 at komme tæt på rekordniveauet fra 2015. Men hvad er årsagen til, at nogle virksomheder tilsyneladende hele tiden laver værdiskabende transaktioner, mens over halvdelen af alle transaktioner på globalt plan mislykkes? Hvordan sikrer man som virksomhed, at transaktionen ender med at blive værdiskabende?

For at belyse dette emne nærmere har vi inviteret Peter Zink Secher, som netop har skrevet en bog med titlen ”The M&A Formula”, til at komme og dele hans konklusioner på baggrund af årtiers forskning. Et af de succesfulde selskaber Peter har analyseret i sin bog er DSV, og derfor har vi også inviteret DSV’s bestyrelsesformand Kurt Larsen til at komme og fortælle om DSV’s erfaringer med M&A for dermed at få et direkte indblik i, hvilke overvejelser og geværgreb der kendetegner en virksomhed, som er god til at skabe værdi gennem M&A-transaktioner.

Ofte reagerer aktiemarkedet negativt på M&A-nyheder, og flere top-porteføljeforvalterer undgår helt selskaber med M&A-transaktioner. Kom og hør CEO og porteføljeforvalter Bo Knudsen fra C WorldWide Asset Management forklare, hvorfor man som investor generelt ikke er begejstret for M&A. Endelig har vi bedt professor Thomas Plenborg fra CBS om at perspektivere bogen og give sit syn på, om der er en særlig metode, der sikrer en positiv M&A-effekt. Thomas er tillige bestyrelsesmedlem i DSV.

Efter de fire indlæg vil der være lejlighed til spørgsmål og debat.

Mødet er arrangeret i samarbejde med Bestyrelsesforeningen.

PRISER

Premium: 0 kr

Basis: 300 kr

Studerende: 0 kr

Ikke medlemmer: 900 kr

CFA CE credit hours

If you are a CFA Institute member, CE credit for your participation in this program will be automatically recorded in your CE tracking tool.

Details

Date:
9. November 2017
Time:
15:30 - 17:30
Event Category: