Ændret medlemsstruktur i Finansforeningen/CFA Society Denmark

Nu bliver det mere enkelt at være medlem af Finansforeningen/CFA Society Denmark.

Fra 1. januar 2023 har vi kun én type medlemskab, som giver dig følgende:

  • Gratis deltagelse i mere end 25 medlemsmøder om året ved fysisk fremmøde eller online
  • Gratis adgang til optagelser af langt de fleste onlinemedlemsmøder
  • Fri adgang til Finansforeningens online Nøgletalsvejledning (www.keyratios.org)
  • Gratis E-abonnement på Finans/Invest + fri adgang til artikelbasen

Derudover kan du som medlem af Finansforeningen/CFA Society Denmark søge om optagelse i vores ti faglige netværk. Du får også medlemsrabat på alle vores konferencer herunder Finanskonferencen, Private Banking Dagen, Realkreditdagen, AI Konferencen, kurser og den årlige Nytårsmiddag.

Alt det får du med et medlemskab af Finansforeningen/CFA Society Denmark, der koster 2.950 kr. årligt.

Ændringen betyder, at Basismedlemskabet nedlægges, så der fremover kun er én medlemspris. Det betyder således en generel stigning i det årlige kontingent for nuværende Basismedlemmer, som dog samtidig slipper for løbende deltagergebyrer på typisk 600 kroner ved fysiske møder.

Beslutningen om at have én type medlemskab er truffet, fordi vi ønsker at fortsætte med at være relevante for vores medlemmer. Og vores medlemmer ønsker både mulighed for at deltage i møder fysisk og online i høj kvalitet. Forhøjelsen af det årlige kontingent skyldes, at vi oplever en stigning i omkostningerne ved at drive foreningen herunder til onlinestreaming. Derfor har vi valgt at tilbyde ét enkelt og stærkt medlemskab til alle.

Vi gør det nu mere enkelt at være medlem, men vi har stadig Danmarks billigste og fagligt bedste netværks- og videreuddannelsestilbud for finansansatte. Og det er vi stolte af.

Vi glæder os til at se dig i 2023.