CFA – Chartered Financial Analyst

CFA Program® er en krævende uddannelse, som tilbydes professionelle inden for investering og finans over hele verden. Det er den globale organisation CFA Institute, der står bag uddannelsen. En kandidat, der fuldfører programmet og opfylder visse andre faglige krav, bliver “CFA charterholder”. I 2019 var der over 178.000 CFA Institute medlemmer i 157 lande.

Uddannelsen består af tre levels med dertilhørende eksamen. Programmet dækker over en bred vifte af emner inden for investering og formueforvaltning, finansiel analyse, aktier, obligationer og derivater, etik etc.

For at give et overblik har vi samlet nogle væsentlige informationer her. På FAQ-siden finder du svar på de spørgsmål, vi hyppigt får i den danske forening, CFA Society Denmark. Send gerne en mail til mail@finansforeningen.dk med yderligere spørgsmål – eller skriv direkte til info@cfainstitute.org.

På CFA Institutes Home Page finder du relevante oplysninger om tilmelding, terminer, omkostninger, litteratur m.v.

Tilmeld dig Finansforeningens nyhedsbrev

Ved tilmelding giver jeg samtidig samtykke til, at Finansforeningen/CFA Society Denmark må sende mig e-mails, nyhedsbreve samt lignende meddelelser vedrørende foreningens konferencer, medlemsmøder, netværksmøder samt nyheder fra foreningen. Jeg accepterer samtidig, at Finansforeningen/CFA Society Denmark kan behandle personoplysninger om mig som er nærmere anført i vores privatpolitik.