Etiske guidelines

Finansforeningen/CFA Society Denmark arbejder for at sikre høje kompetencer og sætte standarder for ansvarlighed og ordentlighed blandt vores medlemmer, og dermed understøtter foreningen den tillid, som er nødvendig for, at den finansielle sektor kan opfylde sin rolle og opgave i det moderne samfund.

At fremme og understøtte de højeste niveauer af professionel og etisk adfærd er en nøgleprioritet for os. Det er bakket op af CFA Institute, som længe har været aktiv forkæmper for disse værdier. Når investeringsbranchen arbejder for at sikre transparens, integritet og etisk uangribelig adfærd, ventes det at blive reflekteret og anerkendt i det omkringliggende samfund.

For at støtte op om indsigt og løsninger på området har Finansforeningen/CFA Society Denmark’s etiske udvalg udviklet en række ressourcer til at hjælpe medlemmer og deres arbejdsgivere med at formidle høje etiske standarder.

Etiske Guidelines

Her finder du CFA Institutes etiske guidelines – Code of Ethics and Standards of Professional Conduct og eksempler på, hvordan man implementerer etiske retningslinjer i din virksomhed.
In English

Ethics in Practice

Ethics in Practice er en genial inspirationskilde ved etiske udfordringer i din hverdag. Her finder du over 100 etiske dilemmaer, som alle udspringer fra virkelige eksempler fra hverdagen.
In English

Asset Manager Code of Conduct

Asset Manager Code er et frivilligt etisk regelsæt som hjælper asset managers med at afklare etiske principper i relation til kunder.
In English

Dette Ethics Learning Lab udbudt af CFA Institute vil lære dig mere om rammerne, og om hvordan du anvender det ved at bruge casestudier baseret på virkelige situationer. Målet er…

Denne sag drejer sig om vildledning og plagiering. En analytiker og lokalt medlem af en CFA Society vil forberede en artikel om fremtiden for investeringsbranchen og ønsker at publicerer den…

Her har vi en sag omkring betydelig ikke-offentlig information. Et stort globalt it-selskab lægger et løbstilbud på at købe en konkurrent til en betydelig præmie over selskabets nuværende aktiekurs. En…

CFA Institutes etiske kodeks og standarder for professionel adfærd er helt grundlæggende for CFA-instituttets værdier og afgørende for at indfri sin mission om at guide investeringsbranchen globalt, ved at bibringe…

Tilmeld dig Finansforeningens nyhedsbrev

Ved tilmelding giver jeg samtidig samtykke til, at Finansforeningen/CFA Society Denmark må sende mig e-mails, nyhedsbreve samt lignende meddelelser vedrørende foreningens konferencer, medlemsmøder, netværksmøder samt nyheder fra foreningen. Jeg accepterer samtidig, at Finansforeningen/CFA Society Denmark kan behandle personoplysninger om mig som er nærmere anført i vores privatpolitik.