ISS vinder Informationsprisen 2017 – Jeudan tildeles Specialprisen

Ved den traditionsrige Nytårsmiddag i Finansforeningen 24. januar 2018 blev ISS den 32. vinder af årets Informationspris. Finansforeningens Regnskabsudvalg overrakte prisen til ISS med følgende kommentarer:

”Siden genintroduktionen af ISS på børsen i 2014 har ISS bragt sig helt i front hvad angår kommunikation til aktiemarkedet. Koncernens seneste årsrapport er et glimrende eksempel på såkaldt integreret rapportering, hvor den finansielle, miljømæssige, sociale og styringsmæssige (ESG) rapportering er velafbalanceret. ISS har også skabt markedets bedste rapport om ledelsesaflønning, et område der kommer i fokus de kommende år. Sidst, men ikke mindst, er prisen en anerkendelse af selskabets kompetente IR-afdeling”.

Årets Specialpris blev tildelt Jeudan og CEO Per Hallgren for selskabets standardsættende årsrapporter inden for ejendomsbranchen. I en branche karakteriseret ved mange farverige selskaber sætter Jeudan fanen højt og er blevet pejlemærket for hele branchen.

”Jeudan belønnes for sin klare opdeling på driftsindtjening og værdijusteringer i sine regnskabsopstillinger. Samtidig indeholder koncernens årsrapporter branchens bedste risikoafsnit med en ærlig gennemgang af markedsforhold og kunderisici.
Finansforeningen fremhæver især selskabets følsomhedsberegninger og simuleringsmodel på hjemmesiden – et glimrende værktøj for investor til at vurdere effekten af rente- og lejeniveauer for koncernens samlede værdi”.

Finansforeningens Nytårsmiddag fandt sted på Axelborg med deltagelse af over 100 gæster. Årets hovedtalere var CEO Paul Smith, CFA Institute, direktør Jesper Berg, Finanstilsynet og bankdirektør Peter Schleidt, Jyske Bank.