NETVÆRKET FOR KOMMUNIKATION

Netværk for Kommunikation klæder dig på til at håndtere de kommunikationsudfordringer, du står over for i dit daglige arbejde i den finansielle sektor.

Netværkets faglige indhold er fokuseret på den eksterne kommunikation til kunder, medier, samarbejdspartnere, myndigheder og andre interessenter.

VI ER TIL FOR

Som medlem arbejder du dagligt med kommunikation og formidling i den finansielle sektor. Du arbejder typisk i en bank, kapitalforvalter, investeringsforening eller i et pensionsselskab, hvor der er særlige krav og forventninger til den eksterne kommunikation. Det stiller vi skarpt på i Finansforeningens Netværk for Kommunikation.

Netværkets medlemmer har typisk ansvar for:
  • Presse- og medierelationer herunder krisekommunikation
  • Stakeholder relations
  • Sociale medier
  • Kommunikation om ESG, impact investering og bæredygtighed
  • Markedsføring af og formidling om finansielle produkter, services og løsninger

Netværket har ikke fokus på intern kommunikation. Hvis intern kommunikation er en del af dine arbejdsopgaver, udelukker det dig ikke fra netværket, men fokus er på ekstern kommunikation.

DET FÅR DU

Som medlem af Netværk for Kommunikation får du adgang til fortrolig sparring og netværk med fagfæller i branchen. Det sker ved fire halvdagsmøder om året, hvor eksterne oplægsholdere og netværkets medlemmer deler indsigt i og erfaringer med aktuelle problemstillinger, nye metoder og tendenser. Oplæg kan fx handle om kommunikation om bæredygtige investeringer, hvordan de toneangivende finansmedier arbejder eller nye tilgange til at kommunikere om finans og investering på.

En gang årligt afrundes et halvdagsnetværksmøde med en middag, hvor netværksdeltagerne får mulighed for at knytte tættere bånd.

Som medlem af netværket og Finansforeningen får du adgang til mere end 25 faglige møder om året. Du kan se vores mange aktiviteter på hjemmesiden her.

TILMELDING OG YDERLIGERE INFORMATION

Kunne du tænke dig at blive klogere på netværket, tilbyder vi gratis deltagelse ved næste netværksmøde. Tilmelding skal ske til sandra@finansforeningen.dk.

Netværket er non-for-profit, ligesom resten af Finansforeningen. Det betyder, at deltagergebyret ubeskåret går til lokaleleje, administration, forplejning til møderne, materialer, en årlig middag, honorarer, rejseudlæg til eksterne talere etc. Det årlige deltagergebyr for netværket er 4.500 kr. ekskl. moms og forudsætter medlemskab af Finansforeningen. Læs mere om de forskellige medlemstyper her.

Vil du vide mere om Netværk for Kommunikation eller vil du i kontakt med netværksudvalget, er du velkommen til at kontakte os på mail@finansforeningen.dk.

NÆSTE MØDE

Det næste halvdagsmøde afholdes d. 6. oktober 2021 kl. 9.00 til 12.00, hvor det er gratis at deltage for nye medlemmer.

Vi starter kl. 9.00, hvor nye medlemmer bliver introduceret til netværket, og medlemmerne fortæller kort om deres aktuelle udfordringer på arbejdet. Kl. 9.30 stiller Børsens investorredaktør Simon Kirketerp skarpt på Børsen Investors redaktionelle linje og forretning.

Kl. 10.30 fortæller Tobias Bornakke om de kommunikationsstrategiske overvejelser og taktikker Demokratisk Erhvervsnetværk samt Ansvarlig Fremtid bruger for at opnå indflydelse. Vi afslutter mødet med en let frokost og networking.

Program

09.00
Velkomst og introduktion af nye medlemmer

09.30
Simon Kirketerp, Investorredaktør, Børsen Investor

10.30
Tobias Bornakke, indvalgt bestyrelsesmedlem i AkademikerPension for Ansvarlig Fremtid og medstifter af Demokratisk Erhvervsnetværk

11.30
Afrunding efterfulgt af sandwiches og networking

12.00
Tak for i dag

UDVALG

Lasse Lilholt

Saxo Bank

Anders Ebdrup

Geelmuyden Kiese

Rikke Vilsen

Sampension
close

Tilmeld dig Finansforeningens nyhedsbrev

Ved tilmelding giver jeg samtidig samtykke til, at Finansforeningen/CFA Society Denmark må sende mig e-mails, nyhedsbreve samt lignende meddelelser vedrørende foreningens konferencer, medlemsmøder, netværksmøder samt nyheder fra foreningen. Jeg accepterer samtidig, at Finansforeningen/CFA Society Denmark kan behandle personoplysninger om mig som er nærmere anført i vores privatpolitik.