STILLINGSOPSLAG – ansøgningsfrist 1. juli 2019.

Til vores sekretariat centralt i København søger vi en alsidig og udadvendt kollega med kendskab til den finansielle sektor og lyst til at præge udviklingen i Finansforeningen / CFA Society Denmark. Tiltrædelse senest 1. september.

Finansforeningen afholder 25-30 medlemsmøder om året for foreningerne samt 1-3 større årlige konferencer. Derudover driver sekretariatet en række faglige netværk sammen med frivillige fra den finansielle sektor, ligesom det er vores opgave at supportere foreningernes stående udvalg. Da vi er i jævnlig kontakt med mange af vores frivillige medlemmer, er det vigtigt, at du er serviceorienteret og pligtopfyldende.

Du bliver en del af et team på 3 fuldtidsmedarbejdere og 2 studerende, der sammen med direktøren organiserer og gennemfører foreningernes aktiviteter. Ud over at spille en vigtig rolle i koordineringen og udførelsen af sekretariatets opgaver, inklusiv de praktiske detaljer ved vores aktiviteter, vil du også få opgaver med at videreudvikle tilbuddene til vores medlemmer. Det er derfor et plus, hvis du tidligere har arbejdet med analyse- og udviklingsopgaver. Arbejdsformen i sekretariatet er uformel og præget af frihed under ansvar, og det forventes at du kan arbejde selvstændigt, men koordinerende med dine kollegerne og direktøren. Vi lægger desuden vægt på, at du er positiv samt har et godt humør.

Vi arbejder i bl.a. med Salesforce, Conference Manager, WordPress, Office-pakken og e-conomic, og ser gerne, at du har erfaring med ét eller flere af disse systemer, samt at du i det hele taget er stærk IT-bruger. Vi forventer desuden, at du behersker engelsk i skrift og tale. Løn i henhold til kvalifikationer inklusiv pension.

Finansforeningen / CFA Society Denmark

Finansforeningen / CFA Society Denmark har til formål at fungere som et fagligt forum på højeste internationale niveau for professionelle inden for finansiering og investering. Foreningen har ca. 1400 medlemmer. Vi arbejder for at sikre høje kompetencer og sætte standarder for ansvarlighed og ordentlighed blandt vores medlemmer, og dermed understøtter foreningerne den tillid, som er nødvendig for, at den finansielle sektor kan opfylde sin rolle og opgave i det moderne samfund.

Få et indtryk af vores arbejde ved at klikke rundt på hjemmesiden her. Læs blandt andet om vores netværksgrupperaktiviteter og publikationer.

Spørgsmål
Spørgsmål rettes til direktør Michael Albrechtslund på michael@finansforeningen.dk eller mobil telefon 21 79 75 02.

Din ansøgning
Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, dog senest 1. juli, per e-mail til michael@finansforeningen.dk. Vi gennemgår ansøgningerne løbende.