Studentermedarbejder/assistent til Finansforeningen / CFA Society DK

Vi søger en studentermedhjælper/assistent 10-15 timer om ugen. Tiltrædelse snarest muligt.

Dine daglige arbejdsopgaver vil være administration af medlems- og mødesystem, arrangementer og kurser, fakturering og opdatering af website. Du skal også være med ved afholdelse af større arrangementer, netværksmøder og konferencer.

Du har min. 2 år tilbage af dit studie (meget gerne mere). Du arbejder selvstændigt, er lærenem og tager gerne en ekstra tørn, når vi har travlt. Derudover er det vigtigt, at du altid er omhyggelig og ansvarsbevidst.

Vi arbejder i Salesforce, Conference Manager, WordPress, Office-pakken og e-conomic. Det er ikke afgørende, om du har kendskab til de nævnte platforme. Vi kan nemlig sagtens lære dig det, du skal kunne. Vi vægter en positiv personlighed og en god arbejdsindstilling højere. 

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores lille kontor, modtager vi meget gerne en kort ansøgning, samt CV på mail@finansforeningen.dk. Vi gennemgår ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Janni på janni@finansforeningen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Finansforeningen / CFA Society Denmark

Finansforeningen / CFA Society Denmark har til formål at fungere som et fagligt forum på højeste internationale niveau for professionelle inden for finansiering og investering. Foreningen har ca. 1300 medlemmer, og i samspil med medlemmer og frivillige afholder vi arrangementer og dyrker initiativer, der understøtter udviklingen af medlemmernes faglige kompetencer og netværk. 

Få et indtryk af vores arbejde ved at klikke rundt på hjemmesiden her. Læs blandt andet om vores netværksgrupper, aktiviteter og publikationer.