ALTERNATIVE INVESTERINGER NETVÆRK

OM NETVÆRKET

Velkommen til Danmarks måske stærkeste netværk for investment professionals, som er specialiseret indenfor alternative investeringer.

Netværket afholder netværksmøder, der har til formål at styrke den enkeltes professionelle faglige værdi og være på forkant med nye faglige emner og udfordringer, inden for området alternative investeringer.

Netværket bidrager samtidig med, at du skaber stærke relationer på tværs af branchen og naturligvis under Chatham House Rules.

Som deltager i netværket, kan du forvente at lære en masse om, hvilke praktiske udfordringer der er med alternative investeringer, samt at blive inspireret af en lang række inden- og udenlandske kapaciteter indenfor området.

MÅLGRUPPE

Målgruppen for netværket arbejder til dagligt med Alternative Investeringer. Enten som analytikere, porteføljeforvaltere, asset managers mv.

TILMELDING

Deltagelse i netværket forudsætter et personligt medlemskab af Finansforeningen samt en tilmelding til netværket. Medlemskabet af Finansforeningen giver det dig samtidig fri adgang til en lang række faglige arrangementer, både online eller fysisk, det anerkendte tidsskrift Finans/Invest og Finansforeningens Nøgletalsvejledning.

Den årlige pris på kr. 5.000 + moms for at deltage i netværket dækker to til fire hel eller halvdagsmøder samt en årlig netværksmiddag. Ønsker du at vide mere omkring priser og det praktiske, anbefaler vi at du besøger vores hjemmeside, eller kontakter Finansforeningen/CFA Society Denmarks sekretariat på tlf. 2180 2423 eller via mail@finansforeningen.dk

EMNE EKSEMPLER

NETVÆRKETS LEVEREGLER

  • Lukket forum = hvad der sker/siges i netværket, bliver i netværket
  • Som udgangspunkt repræsenterer man sig selv personligt – ikke sin virksomhed
  • Alle deltager og bidrager aktivt
  • Ingen salg

MERE INFO

Vil du vide mere om Alternative Investeringer netværket eller vil du i kontakt med udvalget, er du velkommen til at kontakte os på mail@finansforeningen.dk

UDVALG

Anders Blomgreen

Jyske Capital

Christoph Junge

Velliv

Christian Kvorning

Danske Private Equity

Mads Jensen

Jentzen & Partners

Tilmeld dig Finansforeningens nyhedsbrev

Ved tilmelding giver jeg samtidig samtykke til, at Finansforeningen/CFA Society Denmark må sende mig e-mails, nyhedsbreve samt lignende meddelelser vedrørende foreningens konferencer, medlemsmøder, netværksmøder samt nyheder fra foreningen. Jeg accepterer samtidig, at Finansforeningen/CFA Society Denmark kan behandle personoplysninger om mig som er nærmere anført i vores privatpolitik.