NETVÆRK

Alternative Investeringer

Alternative Investeringer er Danmarks måske stærkeste netværk for investment professionals, som arbejder med alternative investeringer. Netværket afholder møder, der har til formål at styrke den enkeltes professionelle faglige værdi og være på forkant med nye faglige emner og udfordringer, inden for området alternative investeringer.

Asset Allocation

Asset Allocation Netværket afholder netværksmøder inden for hovedområdet strategisk og taktisk asset allocation.

Client Management

Client Management Netværket afholder møder om rammerne for client management rollen hos institutionelle kapitalforvaltere med henblik på høje professionelle og etiske standarder for client managers.

Diversity, Equity and Inclusion

DEI-netværket afholder møder vedrørende diversity, equity and inclusion. Netværket er for alle, der ønsker at forbedre diversiteten inden for kapitalforvaltningen i Danmark og derved styrke branchen som en helhed. De underliggende emner har relevans på tværs af alle kompetenceområder.

ESG Integration

ESG Integrations netværket afholder netværksmøder, hvor vi afdækker faglige emner og spørgsmål inden for ESG-integration i investeringsprocesserne. Netværket er udelukkende henvendt til buy-side aktører.

Forum for Performancemåling

Forum for Performancemåling dækker spørgsmål og afholder arrangementer inden for performancestandarder, måling og dekomponering af afkast og risiko og style-analyse.

Fund & Family Offices

Fund & Family Offices Netværket afholder stærkt faglige netværksmøder, som oftest med eksterne foredragsholdere, hvor vi afdækker aktuelle emner indenfor områder, som optager investeringsfolk fra almennyttige, erhvervsdrivende eller selvejende fonde i Danmark, samt investeringsfolk fra danske familiekontorer. Netværket er udelukkende henvendt til buy-side aktører.

Fund & Manager Selection

Fund & Manager Selection Netværket er et forum, hvor rent faglige emner bliver drøftet, og hvor dagsordenen ikke er påvirket af ”sell side” og marketinginteresser.

Investment & Securities Law

Netværk for Investment & Securities Law afholder netværksmøder vedørende juridiske problemstillinger i den finansielle branche.

Kommunikation

Netværk for Kommunikation klæder dig på til at håndtere de kommunikationsudfordringer, du står over for i dit daglige arbejde i den finansielle sektor.

Tilmeld dig Finansforeningens nyhedsbrev

Ved tilmelding giver jeg samtidig samtykke til, at Finansforeningen/CFA Society Denmark må sende mig e-mails, nyhedsbreve samt lignende meddelelser vedrørende foreningens konferencer, medlemsmøder, netværksmøder samt nyheder fra foreningen. Jeg accepterer samtidig, at Finansforeningen/CFA Society Denmark kan behandle personoplysninger om mig som er nærmere anført i vores privatpolitik.