STILLINGSOPSLAG – ansøgningsfrist 15. januar 2023.

Til Finansforeningen/CFA Society Denmarks sekretariat centralt i København, søger vi en alsidig kollega
med erfaring indenfor administration, planlægning og afvikling af netværksarrangementer, konferencer
og medlemsmøder – gerne i den finansielle sektor. Derudover er der en række traditionelle
administrations- og kontoropgaver der skal løses, og det er en fordel hvis du har erfaring med bogføring
og regnskab. Tiltrædelse snarest.

Finansforeningen afholder 25-30 medlemsmøder om året for foreningerne samt 1-3 større årlige konferencer. Derudover driver sekretariatet en række faglige netværk sammen med frivillige fra den finansielle sektor, ligesom det er vores opgave at supportere foreningernes stående udvalg. Endelig er vi også sekretariatsfunktion for Dansif (se mere her), hvorfor interesse og viden om bæredygtighed i den finansielle sektor også er et plus. Da vi er i jævnlig kontakt med mange af vores frivillige medlemmer, er det vigtigt, at du er serviceorienteret og pligtopfyldende.

Du bliver en del af et team på 3 fuldtidsmedarbejdere og 2 studerende, der sammen med direktøren organiserer og gennemfører foreningernes aktiviteter. Ud over at spille en vigtig rolle i koordineringen og udførelsen af sekretariatets opgaver, inklusiv de praktiske detaljer ved vores aktiviteter, vil du også få opgaver med at drive den administrative del af vores sekretariat. Det er derfor et plus, hvis du tidligere har arbejdet med administration, bogføring og regnskab. Arbejdsformen i sekretariatet er uformel og præget af frihed under ansvar. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt men koordinerende med dine kollegerne og direktøren. Vi lægger desuden vægt på, at du er positiv, samt har et godt humør.

Vi arbejder bl.a. med Conference Manager, WordPress, Office-pakken og e-conomic, og ser gerne, at du har erfaring med ét eller flere af disse systemer, samt at du i det hele taget er stærk IT-bruger. Vi forventer desuden, at du behersker engelsk i skrift og tale. Løn i henhold til kvalifikationer inklusiv pension.

Finansforeningen / CFA Society Denmark

I Finansforeningen / CFA Society Denmark arbejder vi for at sikre høje kompetencer samt standarder for ansvarlighed og ordentlighed blandt vores medlemmer. Derved er vi med til at sikre, at den finansielle sektor kan opfylde sin rolle og opgave i det moderne samfund. Det er formålet med foreningen.

Finansforeningen / CFA Society Denmarks formål er, gennem medlemsmøder, konferencer, netværksmøder og det faglitterære tidsskrift Finans/Invest at drive og fremme vidensdelingen og efteruddannelsen af den finansielle sektor i Danmark til gavn for Foreningernes ca. 1300 medlemmer. Læs blandt andet om vores netværksgrupper, aktiviteter og publikationer.

Få et indtryk af vores arbejde ved at klikke rundt på hjemmesiden her. Læs blandt andet om vores netværksgrupperaktiviteter og publikationer.

Spørgsmål
Spørgsmål rettes til direktør Michael Albrechtslund på michael@finansforeningen.dk eller mobil telefon 21 79 75 02.

Din ansøgning
Send dit CV hurtigst muligt, dog senest 15. januar, pr. e-mail til michael@finansforeningen.dk. Vi gennemgår ansøgningerne løbende.